Anasayfa Haber Bülten Tiger Knight’a Gladyatör Arenası Geliyor

Tiger Knight’a Gladyatör Arenası Geliyor

Oyuna yeni haritalar ve oyun modları ekleyen güncelleme, Roma İmparatorluğu’nu Tiger Knight: Empire War’un savaş meydanlarına taşıyor.

Oyuncuların uzun süredir oyuna eklenmesini istedikleri Roma İmparatorluğu, bu güncellemeyle birlikte seçilebilir imparatorluklar arasına eklenecek. Elbette Roma İmparatorluğu denince ilk akla gelen şeylerden biri olan lejyonerler de oyunda yerini alacak. Oyundaki diğer imparatorlukların askerleri gibi, Roma’nın lejyonerleri de tarihi kıyafetleri, silahları ve taktikleriyle oyunda yer alacak.

Güncellemeyle birlikte oyuna iki yeni harita ve yeni bir oyun modu da eklenecek. Yeni haritalardan ilkinin adı Pont du Gard. Oyuncular bu haritada ünlü Pont du Gard Su Kemeri’nin heybetli manzarası eşliğinde birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacaklar.

İkinci haritaysa Colosseum Warfare adlı yeni oyun moduna özel olacak ve tarihi Roma Kolezyumu’nu oyuna taşıyacak. Şimdilik sadece görkemli bir arenada zafer kazanmak için mücadele edeceğimizi biliyoruz. Güncelleme hakkında daha fazla detay öğrenmek için yayınlanacak bir sonraki geliştirici günlüklerini beklememiz gerekecek.

Tiger Knight: Empire War’u http://store.steampowered.com/app/534500/ adresinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.