Anasayfa Haber LG G6, Su Geçirmez Olabilir

LG G6, Su Geçirmez Olabilir

Son dedikodulara göre LG G6, su geçirmez ve kablosuz şarja sahip olacak, ancak modüler olmayacak.

Daha önce LG ile ilgili söylentilerin çoğu gerçek çıkmıştı. Bu yüzden LG’nin bir sonraki üst seviye modelinin neler sunup sunmayacağını şimdiden tahmin etmek mümkün. En yeni kaynaklara göre, G5’in düşük satış rakamlarından sonra G6’da modüler bir yapı kullanmaktan vazgeçildiği söyleniyor. Bunun yerine G6, muhtemelen su yalıtımı ve kablosuz şarj gibi daha pahalı özellikler sunacak.

LG G5’in sunduğu modüler yapı için muhtemelen henüz erkendi ve kullanıcılar tarafından beklenen ilgiyi görmedi. LG, G5’in düşük satışlarından etkilenmiş olacak ki, yeni modelde modüler tasarımdan vaz geçeceği iddia ediliyor. LG, yeni modelinde modülerlik yerine tamamen kapalı bir kasa sunmak istiyor. Bu durum, değiştirilebilir pil meraklılarını üzebilir gibi görünse de, LG’nin bir şekilde yine de kapalı kasa tasarımda pil değiştirme imkanı sunacağı söyleniyor.

Çıkarılabilir ve muhtemelen hızlı şarj edilebilir piline ek olarak LG G6 cep telefonunun ayrıca, diğer LG modellerinde uzun bir süredir görmediğimiz kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı söyleniyor. LG G6’nın 2017’nin ilk çeyreğinde, 5 GB RAM, parmak izi ve retina tarayıcıyla birlikte çıkması bekleniyor.