Anasayfa Haber Netmarble, Kabam Vancouver Stüdyosunu Alıyor

Netmarble, Kabam Vancouver Stüdyosunu Alıyor

Netmarble Games Corp., mobil cihazlar için ücretsiz oynanabilen MMO’lar üreten Kabam’ın Vancouver Stüdyosu’nu satın alacağını duyurdu.

MARVEL Contest of Champions‘tan sorumlu olan Kabam’ın Vancouver birimi, sektördeki başarılı ve değerli mobil oyun stüdyolarından biri olarak kabul ediliyor. Söz konusu oyun Aralık 2014 tarihinde piyasaya çıktığından beri 450 milyon dolardan fazla gelir getirdi. 90 milyondan fazla kez indirilen oyun, halen App Store’un en çok gelir getiren oyunlar listesinde ilk 10 sıradaki yerini koruyor.

Vancouver Stüdyosu, TRANSFORMERS: Forged to Fight oyununu 2017’nin ikinci çeyreğinde tüm dünyaya sunmayı planlıyor. Transformers, çizgi roman, animasyon, film ve oyuncaklardaki popülerliğiyle yıllardır dünyanın dört bir yanından hayranlara sahip bir marka.

Netmarble, Kabam’ın Vancouver Stüdyosu’na ek olarak, şirketin Austin merkezli Müşteri Destek ekiplerini, San Francisco merkezli İş Geliştirme, Pazarlama ve Müşteri Edinme ekiplerinin bir kısmını devralacak. Bu sayede Netmarble, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularının sorunsuz destek ve hizmet almasını sağlayacak.