Anasayfa Haber Yeni Call Of Duty Yakın Geçmişte Geçebilir

Yeni Call Of Duty Yakın Geçmişte Geçebilir

Infinite Warfare sonrasında çıkacak yeni oyunun yakın geçmişte geçeceği tahmin ediliyor.

2016 yılında piyasaya çıkan Call of Duty: Infinite Warfare, Infinity Ward tarafından geliştirilmişti. Hayli bilim-kurgu bir oyun olan Infinite Warfare, yapımcılarını zarar ettirmedi belki ama, satış rakamları umulanın çok altında kaldı.

2017 yılında çıkacak oyunu yapma sırası ise Sledgehammer Games stüdyosunda. Şüphesiz stüdyo yeni oyunun yapımına çoktan başladı. Sonuçta oyunun 2017 sonuna doğru piyasaya çıkacağı sır değil.

Ancak yeni oyunun teması ne olacak, o konuda henüz pek bilgi yok. Fakat Sledgehammer tarafından yayınlanan bir yeni yıl tebrik görseli bu konuda biraz fikir veriyor. Görselde kullanılan Colt M1911 modeli tabanca, yirmici yüzyıla damgasını vurmuş silahlardan biri. Artık ordular tarafından pek kullanılmasa da, geçen yüzyılın tüm önemli savaşlarında boy göstermişti.

Buna ek olarak yine Sledgehammer tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bir videoda da, eski model bir sayacın 2017 tarihine geri sayışı gösteriliyor. Bunun da grafik tarzı nedeniyle, oyunun geçen asırda geçtiğine işaret ettiği düşünülüyor. Önümüzdeki aylarda yeni Call of Duty hakkında şüphesiz daha fazla bilgi sızacaktır.