Anasayfa Haber Bülten Vestel, TESİD Ödüllerinde İki Yeni Ödül Aldı

Vestel, TESİD Ödüllerinde İki Yeni Ödül Aldı

Vestel, bu yıl 15’incisi düzenlenen TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödüllerinde “Manufuture-Yeni Nesil Vestel Üretim Sistemi” ile “Ürün Geliştirme Süreci Ödülü’ne layık görüldü.

TESİD (Türk Elektronik Sanayicileri Derneği) tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri’nde Vestel, Manufuture-Yeni Nesil Vestel Üretim Projesi ile TESİD-Büyük Firma Kategorisinde Ürün Geliştirme Süreci Ödülü’nün sahibi oldu.

Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende, ödülü Vestel adına Vestel Operasyonel Projeler Geliştirme Müdürü Dr. Mustafa Kocakoç, TESİD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman’dan aldı.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ödülle ilgili yaptığı açıklamada “Biz DNA’sına Ar-Ge ve inovasyon kodlamış bir teknoloji markası olarak, geleceğin trendlerini belirleme hedefiyle, yenilikçi ve yaratıcı çalışmalara öncelik veriyoruz. Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olan Vestel’de endüstriyel mükemmelliği yakalamak için Ar-Ge ve inovasyona büyük yatırım yapıyor, Endüstri 4.0 dönüşümünü de en öncelikli işimiz olarak görüyoruz. Bu kapsamda ortaya çıkardığımız projemiz Yeni Nesil Vestel Üretim Sistemi ile de süreçlerimizde robotik uygulamalar, otomatik malzeme taşıma sistemleri ve depo uygulamalarının Endüstri 4.0’a uygun hale getirdik. Aldığımız bu ödül ile de yenilikçi ve yaratıcı olmak için yürüttüğümüz çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunu görmüş olduk.” dedi.

Vestel’e ödül kazandıran Manufuture – Yeni Nesil Vestel Üretim Sistemi birbiri ile iletişim veya etkileşim içinde bulunan akıllı ekipmanların kullanılması ile kayıpların azaltılarak, verimlilik, kalite ve iş güvenliği seviyesinin artırılmasını hedefliyor.