Anasayfa Haber Fallout Shelter, Windows Store Üzerinde Çıktı

Fallout Shelter, Windows Store Üzerinde Çıktı

Bir süredir Steam’de bulunan oyun, şimdi Windows Store üzerinden indirilebilir.

Bethesda’nın Fallout 4 çıkmadan kısa süre önce piyasaya sürdüğü Fallout Shelter, önce iOS ve sonra da Android mobil cihazlar için çıkmıştı. Ardından Steam üzerinde PC için de çıkan oyun, şirketin en iyi iş yapan oyunlarından biri haline geldi.

Fallout Shelter şimdi de Windows Store üzerinde indirmeye açılmış. Bu sayede PC’nin yanı sıra Xbox One sahipleri de artık oynayabilecekler. Fallout Shelter, Fallout 4 ile yakından bağlantılı bir oyun, Fallout 4 karakterleri ve eşyalarını burada görmek mümkün.

Fallout Shelter Oynuyoruz: Nükleer Sığınakta Yaşam

Ancak Fallout Shelter kesinlikle Fallout 4 gibi aksiyon dolu bir oyun değil. Kendinize bir Vault kuruyor ve Overseer rolünde onu kontrol ediyorsunuz. Daha çok radyoaktif ortamlarda geçen bir Sims oyunu denebilir.

Fallout Shelter tamamen ücretsiz ve hayli de bağımlılık yapıcı bir oyun. Ancak oyun içinde mikro anlaşmalarla eşya satışı da mevcut. Bu yüzden indirirken bunu da dikkate alın. Oyunun ücretsiz olmasına rağmen mikro satışlarla Bethesda’ya hayli iyi para kazandırdığı gerçeğini unutmamak lazım.