Anasayfa Video Logitech Şans Bu Kutuda: Bakalım Ne Çıkacak!

Logitech Şans Bu Kutuda: Bakalım Ne Çıkacak!

Logitech Şans Bu Kutuda: Bakalım Ne Çıkacak!
Logitech Şans Bu Kutuda: Bakalım Ne Çıkacak!

Logitech Şans Bu Kutuda: Premium ve Trend paketlerini açıyoruz, bakalım şansımıza hangi fareler çıkacak…

Logitech Şans Bu Kutuda kampanyası ile iki farklı kutu sunuyor. Trend ve Premium. Biz de kutuların içerisinde ne var bilmeden kutuları açıp neler çıktığına bakıyoruz. Zira bu kutuların her birinde üç farklı fare çıkma ihtimali var.

00:15 – Şans kutularının adları ve fiyatları nelerdir.
00:30 – Bu kutular hangi mağazalarda satılıyor
01:30 – Trend kutusuna yakından bakıyoruz
02:00 – Trend kutusundan hangi fareler çıkabilir
02:50 – Premium kutusuna yakından bakıyoruz
03:30 – Premium kutusundan hangi fareler çıkabilir
05:00 – Trend şans kutusunu açıyoruz
05:50 – Premium şans kutusunu açıyoruz
07:20 – Kutudan çıkan kablosuz farelere yakından bakıyoruz

Logitech Şans Bu Kutuda Trend:

Bu kutu Logitech M235 Wireless Mouse olarak satılıyor. Ancak Logitech bazı kutulara daha üst modelleri koymuş durumda. Yani M235’ten daha yüksek fiyatla satılan bir fareyi alma ihtimaliniz var.

Kullanıcı normal bir M235 almak yerine biraz heyecan, biraz da üst modelde gözü varsa Trend kutusunu alıp bir şansını deneyebiliyor. Kutu üzerinde belirtilene göre yüzde 60 şansla üst seviye M560 Wireless Mouse ya da M705 Marathon Mouse çıkıyor.

Logitech Şans Bu Kutuda Trend kampanyasında bir alışveriş yapan kullanıcı ilk şık ile karşılaşırsa doğal olarak sevinmeyecek ancak yine parasının karşılığını almış olacak. İnternette ortalama M235 fiyatı 75 TL. Ama M560 çıkarsa biraz daha mutlu olacak zira fiyatı 90 TL. M705 çıkarsa da 200 ila 150 TL arası fiyatlarla bulunabilen fareyi çok uygun fiyatlı elde etmiş olacak.

Logitech Şans Bu Kutuda Premium:

İşler Premium kutuda daha heyecanlı hale geliyor. Sarı değil siyah kutuda sunulan ürün aslında M705 Marathon Mouse olarak satılıyor. Yine Trend kutusunda olduğu gibi kutudan çıkan ilk ürün olan M705 de kutu fiyatını karşılıyor.

Fakat M720 Triathlon, 310 ila 390 TL arasında fiyatlara satılan ve üç bilgisayarda birden kullanılıp aralarında geçiş yapabilen çok üst düzey bir fare kesinlikle çok memnun edici. Hatta bazı kullanıcılar MX Anywhere 2 yerine M720 Triathlon çıkmadığına bile üzülebilir.

Premium paketten çıkabilen en üst fare ise 350 ila 400 TL fiyatlarla internette tek başına satılan MX Anywhere 2. Bu fareyi ararken birinci model ile karıştırmamakta fayda var zira aralarında büyük fiyat farkı var. MX Anywhere 2 özellikle çok gezen, cam yüzey üzerinde dahi fare kullanmak isteyenler için özel bir ürün.

Sonuç itibariyle bizim beğendiğimiz bir kampanya oldu. Daha üst modele kavuşmak pek çok kullanıcıyı memnun edecek, heyecanlandırıp eğlendirecektir. Ben illa belirli bir modeli alacağım diyen kullanıcılar için ise zaten sorun yok. Doğrudan beğendiğiniz modele yönelebilirsiniz.

Logitech Gaming Şansa Oyna: Bakalım Ne Çıkacak videomuzda önceki kampanyalarını paylaşmıştık. İzleyicilerimiz kutudaki ürünleri tespit konusunda birbirinden yaratıcı önerilerde bulundular. Burada izleyebilirsiniz…