Anasayfa Haber Bülten Cooler Master, MasterWatt Maker 1200 MIJ Modelini Duyurdu

Cooler Master, MasterWatt Maker 1200 MIJ Modelini Duyurdu

Cooler Master, yapımında Alman ve Japon bileşenlerin kullanıldığı MasterWatt Maker 1200 MIJ güç kaynağını duyurdu.

MasterWatt Maker 1200 MIJ adının MIJ kısmı Made in Japan’ın (Japon Made in Japan) kısaltmasıdır ancak sadece burada yapılmadı. Aynı zamanda tanınmış bir yerel elektronik ve bileşenler üreticisi olan Murata ile işbirliği içinde tasarlandı.

MasterWatt Maker 1200 MIJ, Japonya’daki en sıkı elektronik mühendislerinin standartlarına uygun en yüksek kalitede bileşenleri kullanarak inşa edilmiştir. PSU’nun bazı kısımları, üretilen ısıyı düşürmeye yardımcı olmak ve bileşenlerin ömrünü uzatmak için iki bileşen yerine bir tasarım uygulayan bir tasarım kullanıyor. Bu bileşenlerin birçoğu 150 ° C’ye kadar olan sıcaklıklarda çalışacak şekilde derecelendirilmiştir.

Ayrıca bu PSU, uzun ömrü nedeniyle standart transformatörlerden üstün Murata yapımı planar transformatör kullanır. MasterWatt Maker 1200 MIJ, günümüzde piyasadaki diğer herhangi bir güç kaynağında bulamayacağınız birkaç özel tasarımlı güç dönüştürme devresi ve yeni bir devre kartı düzenine de sahiptir. Bunun sebebinin bir nedeni, güç kaynağının fansız modda yüzde 50’ye kadar yükte çalışmasına izin vermekti. Bir diğer yararı da, soğutuculu rakip ürünlerden daha düşük seviyelerde sıcaklıklar sürdürülürken, daha az soğutucu kullanılması gerektiği yönündeydi.

Ürün özellikleri

  • Murata Manufacturing Co., Ltd. tarafından Japonya’da üretilmiştir.
  • Titanyum 80+ verimlilik
  • 600 Watt’a kadar fansız çalışma (% 50 yük)
  • Özel trafo tasarımı
  • % 80 Japon bileşenleri
  • 10 yıl devredilebilir garanti
  • Tamamen modüler kablolama

MasterWatt Maker 1200 MIJ’in, Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki yerel perakende satış mağazalarında, Mart 2017’nin başında, 999 $/999 € tutarında önerilen perakende fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor.