Anasayfa Haber Bülten Celestron AstroMaster 114EQ İle Uzayı Keşfedin

Celestron AstroMaster 114EQ İle Uzayı Keşfedin

Celestron’un AstroMaster 114EQ teleskop modeli ile uzayın derinliklerini keşfedebilir, Ay’ın tüm gizemini yakından takip edebilirsiniz.

Gezegenler, yıldızlar, gök cisimleri derken uzayın o büyülü dünyasında her bir detay cezbedici bir merak uyandırıyor. Gök bilimi ile ilgilenenler özellikle açık havalarda teleskopların başına geçerek uzaydaki yeni keşiflere imza atıyor.

Eyüboğlu’nun distribütörlüğünü yaptığı Celestron, uzayın sırlarını merak edenler için AstroMaster 114EQ modelini tanıttı. AstroMaster 114EQ teleskop, Ay başta olmak üzere çok sayıda gezegeni yakından görmenize imkan sunuyor.

Giriş seviyesinden bir üst seviyeye çıkmak isteyenler için ideal teleskoplardan biri olan Celestron AstroMaster 114EQ, farklı odak uzaklıklarıyla ön plana çıkıyor. 50X ve 100X büyütme oranına sahip teleskobun çelik tüp ayakları da gözlem anında görüşünüzü sabitliyor.

Yaklaşık 8 kg ağırlığında olan teleskop kolayca kurularak gözleme hazır hale geliyor. Maksimum 269X’e kadar büyütme oranına sahip olan AstroMaster 114EQ ile derin gökyüzü ve Ay gözlemi yapabilirsiniz.

Hobix.com.tr ve Hobix mağazalarında bulabileceğiniz Celestron AstroMaster 114EQ teleskop KDV dahil 2.089 TL fiyat etiketine sahip.