Anasayfa Haber Assassin’s Creed Empire Yıl Sonunda Çıkabilir

Assassin’s Creed Empire Yıl Sonunda Çıkabilir

Söylentilere göre yeni oyun hayli büyük olacak ve Ekim ayında piyasada olacak.

Ubisoft’un Assassin’s Creed serilerine yeni bir oyunu ekleyeceği biliniyordu. Ancak oyunun adının Assassin’s Creed Empire olabileceği dışında pek fazla bilgi yoktu. Kısa süre önce Polonya kökenli bir haber sitesinde yayınlanan bir makale bunu biraz değiştirdi.

Ubisoft’a yakın kaynaklardan çıktığı iddia edilen bu söylentilere göre, Empire halen yapım aşamasında ve 2017 bitmeden de piyasaya çıkmış olacak. Olası çıkış tarihi olarak Ekim 2017 gösteriliyor.

Oyunun yapımından Ubisoft Montreal stüdyosunun sorumlu olduğu da bir diğer detay. Ubisoft Montreal daha önce çok beğenilen Black Flag’ın altında imzası olan ekibi barındırıyor.

Yine aynı ekibin Empire üzerinde çalıştığı ve oyun dünyasının Black Flag’ın üç katı büyüklükte olduğu da iddia ediliyor. Empire’ın konusu ise bizi çıkmış tüm oyunlardan daha eskiye götürecek.

Empire aslında Assassin’s Creed serilerinin tümünden önce geçen, çok daha eski bir hikayeyi anlatacak. Bu oyunda Altair’in bir kaç kuşak öncesindeki bir atasının başından geçenlere tanıklık edeceğiz. En azından söylentiler buna işaret ediyor.