Anasayfa Video Acer Swift 3 Dizüstü Bilgisayar: İlk Bakış

Acer Swift 3 Dizüstü Bilgisayar: İlk Bakış

Acer Swift 3 Dizüstü Bilgisayar: İlk Bakış
Acer Swift 3 Dizüstü Bilgisayar: İlk Bakış

Acer Swift 3 dizüstü bilgisayar ABD’nin New York şehrinde düzenlenen next@acer 2017 etkinliğinde tanıtıldı. İlk bakış videomuzda temel özellikleri bulabilirsiniz…

Acer Swift 3 14 inç ve 15.6 inç olarak sunulacak. İnce ve farklı tasarıma sahip, 7. nesil işlemci ve yeni nesil ekran kartları ile gelecek olan dizüstüler, tasarruf modunda 10 saate yakın kullanım sunmayı hedefliyor.

Ek detayları yazının devamında Acer’ın basın bülteninde bulabilirsiniz.

 

Basın bülteni:

Acer ultra ince ve şık Swift serisi dizüstü bilgisayarlarına eklediği iki yeni modeli tanıttı

Acer Swift 3 – Çekici bir fiyatla temel özellikler

0.71 inç (17.95 mm) boyunda ve 3.9 pound (1.8 kg) ağırlığında olan Swift 3’ün ince ve hafif tasarımı sağlamlık ve güzel bir dokunuş hissi veren dayanıklı bir fırçalanmış alüminyum gövdeye sahip. Kullanıcılara tüm gün boyunca ve ötesinde güç sunmak için 7. nesil Intel® Core™ işlemcilere, Intel® HD veya NVIDIA® GeForce® grafiklere sahiptir ve 10 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Pil ömrüne ek olarak, Swift 3 canlı 14 inç veya 15.6 inç Full HD IPS parlama yapmayan ekranlar, hızlı 512GB SSD’ler veya geniş 1TB HDD’ler, 8GB’a kadar bellek ve hızlı ve güvenilir internet bağlantısı için 2×2 MIMO 802.11ac kablosuz teknoloji dahil olmak üzere maksimum verimlilik sunmak amacıyla bir dizi vazgeçilmez özellik barındırıyor.

Olmazsa olmaz ilave özellikleri arasında USB 3.1 C Tipi bağlantı noktası Süper Yüksek Dinamik Erimli bir HD web kamerası mevcut. Son olarak, opsiyonel arkadan aydınlatmalı klavye loş aydınlatmalı ortamlarda yazı yazmayı zahmetsiz bir hale getiriyor ve geniş bir hassas Touchpad gezinme, kaydırma ve yakınlaştırma için bol bol alan sağlıyor.

Swift 3’ün üst kapağını son derece sağlam ve hasarlara karşı dirençli fotogerçekçi görsellerle benzersiz bir özelleştirebilme imkanı veren dayanıklı Corning® Gorilla® Glass üst kapağına sahip özel bir sürümü de mevcut.

Acer Swift 1 – Hafif ve bütçe dostu

Öğrenciler veya bütçesi sınırlı olanlar için hafif ve uygun maliyetli olan Swift 1 son derece kolayca taşınabilir ve her yerde verimlilik için müthiş değer katan en temel özelliklere sahip. 0.7 inç (14.95 mm) boyunda ve 2.87 pound (1.3 kg) ağırlığında olan Swift 1’in tümüyle metal kasası üç ayrı renkte temin edilebiliyor(Saf Gümüş, Lüks Altın ve Sakura Pembesi).

10 saate1 kadar pil ömrüyle Swift 1 gecenin ilerleyen saatlerinde çalışmak veya internette gezinmek için ayrılabilen birkaç ekstra saat ile güvenilir bir dizüstü bilgisayar. Swift 1 13.3 inç Full HD IPS1 ekran, Intel® Pentium® veya Celeron® işlemci, 4GB bellek ve 64GB, 128GB veya 256GB SSD veya eMMC depolama barındırıyor. Aynı Swift 3 gibi, Swift 1 de kesintisiz bağlantı için ultra hızlı 2×2 MIMO 802.11ac kablosuz teknoloji içeriyor.

Her iki dizüstü bilgisayar da hızlı ve güvenli oturum açma için parmak izi okuyucusuna sahip Windows Hello içerirken, İş İçin Skype sertifikası canlı ve takılma olmayan iletişimleri ve Cortana ile harika bir ses deneyimini garanti ediyor. Aynı zamanda, kullanıcıların göz yorgunluklarını azaltmak için ne kadar mavi ışık emilimi olacağını kontrol edebilmelerine izin veren bir uygulama olan Acer BluelightShield™ ve daha zengin ve sarmal bir ortam deneyimi için daha çarpıcı, daha gerçekçi sesler sunan Acer TrueHarmony™ özelliklerine sahip.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Swift 3 serisi Haziran ayında Kuzey Amerika’da 599$’dan, yine Haziran ayında Avrupa’da 649€’dan ve Nisan ayında Çin’de 3,999¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Swift 1 serisi Haziran ayında Kuzey Amerika’da 329$’dan, yine Haziran ayında EMEA’da 399€’dan ve Nisan ayında Çin’de 3,499¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

Yeni Acer Switch 3 ve Switch 1 bugün firmanın oyuncular, yaratıcılar, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için en yeni cihazlarını ve çözümlerini duyurduğu New York’taki next@Acer basın toplantısında tanıtılmıştır.