Anasayfa Video Acer Switch 5: 2’si 1 Arada İlk Bakış

Acer Switch 5: 2’si 1 Arada İlk Bakış

Acer Switch 5
Acer Switch 5

Acer Switch 5 ikisi bir arada dizüstü bilgisayar ABD’nin New York şehrinde düzenlenen next@acer 2017 etkinliğinde tanıtıldı. İlk bakış videomuzda temel özellikleri bulabilirsiniz…

Acer Switch serisi dizüstü bilgisayarlar tablet ve dizüstü arasında dönüştürülebiliyorlar. Acer’ın sessiz LiquidLoop fansız soğutma sistemine sahip Switch, bu sayede klasik tabletlere ve 2in1 cihazlara göre daha güçlü işlemciler kullanabiliyor.

Tablet dokunmatik ekranı Acer Active Pen ile birlikte çizim ile kullanılabiliyor.

Intel’in 7. nesil işlemcilerini kullanan Switch 5, tek elle ayarlanabilen özel bir standa sahip. Çıkartılabilen klavye ve stand ile birlikte sunulan kalem de bu cihazın yine üretkenlik odaklı olduğunu göseriyor. Acer Active Pen, Windows Ink ile birlikte kullanılabiliyor. Sunumlar, eğlence, bağlanabilirlik önemli noktalar.

12.2 inçlik ekran 2160×1440 WQHD çözünürlüğe sahip. IPS panel kullanılması farklı görüntü modlarında ve açılarda renk sapmalarını engelliyor.

Daha ciddi güç isteyenler için ise USB 3.1 Type C üzerinden bağlanan bir Dock sunuluyor.

Serinin Switch 3 isimli 1920×1200 çözünürlükte daha hesaplı Pentium ve Celeron işlemciler kullanan bir dalı da mevcut. New York’taki next@acer 2017 etkinliğindeki tanıtımda hazırladığımız kısa videomuzu sizlerle paylaşıyoruz.

Daha detaylı bilgiyi Acer’ın bizimle paylaştığı basın bülteninde görebilirsiniz:

Acer, 2’si 1 srada Switch serisini güçlü olduğu kadar sessiz olan yeni modellerle genişletti

Switch 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar serisini iş, okul ve eğlence için Windows 10 barındıran, çok yönlü, son derece mobil özellikli iki yeni modeli olan Switch 5 ve Switch 3 ile genişletti.

Her iki yeni Acer Switch 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar da dokunmatik ekranda çizim yapmak, not almak veya belgelere veya fotoğraflara Windows Ink ile açıklama eklemek için Acer Active Pen ile birlikte kullanılabiliyor.

Selefi Switch Alpha 12’nin endüstri lideri yeniliklerinin üzerine kurulan Acer Switch 5, Acer LiquidLoop soğutma sistemi aracılığıyla fansız, sessiz bir deneyim ve 7. nesile kadar Intel® Core i7 işlemciler aracılığıyla mükemmel bir performans sunuyor. Acer’ın patentli otomatik geri çekilen dayanağı görüntüleme açısına kolayca tek elle ayar yapılabilmesini sağlıyor. Aynı zamanda hızlı ve güvenli erişim için parmak izi okuyuculu Windows Hello’yu destekliyor.

Acer Switch 3 geniş bir 12.2 inç ekran, Intel işlemciler ve sessiz, fansız bir tasarımla iyi bir dengede olan 2’si 1 arada tasarıma sahip.

Acer IT Ürünleri, Ticari ve Ayrılabilir Dizüstü Bilgisayarlar Genel Müdürü James Lin şunları söyledi: “Müşteriler 2’si 1 arada tasarımların esnekliklerini gün boyunca hem dizüstü bilgisayar hem de tablet modlarında daha fazla iş yapabilmelerine yardımcı olmaları için kucakladılar. Acer’ın Switch serisi artık ister en yeni performans ve özellikleri sağlayan bir cihaz arasınlar, ister çalışmalar, iş ve oyun için daha erişilebilir bir seçeneğe ihtiyaçları olsun, daha fazla müşteriye erişebilmektedir.”

Fansız Switch 5 performans daklı, sessiz ve güvenilir

Switch 5, Acer’ın ciddi görevler, sunumlar ve hareket halinde eğlence için ihtiyaç duyulan birinci sınıf performansı vermek için 7. nesil Intel® Core® i7 ve i5 işlemcilerle birlikte sunulan ilk 2’si 1 arada cihazı. Güç butonunun üzerindeki dahili parmak izi okuyucu kullanıcıların kimliğini doğruluyor ve projelerine hızlı erişim sağlıyor. Kullanıcılar Windows Hello sayesinde oturum açmak için parmak izi okuyucusunu kullandıklarında bilgilerinin güvende ve özel kaldığından emin olabiliyor.

Acer’ın patentli otomatik geri çekilen dayanağı ile Switch 5’in görüntüleme açısı tek elle kolayca ayarlanabiliyor ve her durumda fazladan rahatlık sağlıyor. Ayrıca, Switch 5 fan sesi olmadan verimli bir şekilde çalışmaya devam etmesi için Acer’ın tescilli LiquidLoop™ fansız soğutma sistemini kullanıyor ve bu nedenle toplantılar ve açık ofisler gibi paylaşılan alanlar için ideal. Ek olarak, LiquidLoop soğutma sistemi hava akımı sorunları ve toz birikmesi nedeniyle güvenilirliği tehlikeye atabilecek bir havalandırmaya ihtiyaç duymuyor. Fansız tasarım mükemmel performans ve gündüzden geceye 10.5 saatlik pil ömrü sunmak için güçlü 7. nesil Intel Core işlemcileri destekliyor.

Switch Alpha 5 zarif ve modern bir anotlanmış alüminyum kasaya sahip. Canlı bir 12 inç geniş görüntüleme FHD+ ve IPS teknolojili dokunmatik ekran ile Switch 5, Intel HD Graphics 620 desteği aracılığıyla etkileyici bir 2160 x 1440 çözünürlüğe sahip. Müşteriler geniş 178 derece görüntüleme açılarında paylaşılabilecek video ve eğlencelerde ekrandaki canlı renklerin ve keskin detayların keyfini çıkaracaklar. Acer TrueHarmony ve Smart Amplifier bu istisnai ekranı tamamlamak için net ve güçlü ses seviyeleri sunmak amacıyla gelişmiş bir ses performansı sağlıyor.

 

2017 Red Dot tasarım ödüllü Switch 3, uygun fiyata 2’si 1 arada esnekliğini sunuyor

Switch 3 öğrencilere, ailelere ve her yönüyle mükemmel bir değere sahip olmak isteyenlere kusursuz bir kullanılabilirlik ve performans getiriyor. Cihaz sağlam bir günlük performans ve 8 saate kadar pil ömrü1 sunan Intel® Pentium® ve Intel® Celeron® işlemcilerle çalışıyor. 12.2 inç ekran inanılmaz bir hassasiyet ve duyarlı 10 nokta dokunmatik deneyim sağlamak amacıyla tasarlanmış. 178 derecelik geniş görüntüleme açısına ve IPS teknolojisi ile 1920 x 1200 FHD çözünürlüğe sahip. Ön yüzdeki hoparlörler çarpıcı görselleri zengin ve etkileyici tonlar için gelişmiş ses seviyesi ve kalite ile tamamlıyor. Şık metalik üst kapak yakma desenli kenarlarıyla ayırt edici olduğu kadar incelikli de olan bir tasarıma sahip.

Acer Switch 3 en prestijli ürün tasarım ödüllerinden biri olan 2017 Red Dot Ürün Tasarımı Ödülü’ne sahip.

Çok yönlü 2’si 1 arada tasarımı dayanıklı; takılıp çıkarılabilir klavye ile birlikte geliyor

Hem Acer Switch 5 hem de Acer Switch 3 son derece güvenli mıknatıslarla kolayca takılıp çıkarılabilen bir klavye ile birlikte geliyot ve müşterinin tercihine göre ergonomik bir açıya ayarlanabiliyor. Switch 5’in klavyesi loş ortamlarda çalışırken daha fazla rahatlık için arkadan aydınlatmalı. Yalnızca 5.85 mm kalınlığında olan klavye, yazı yazarken konfor ve verimliliği garanti etmek için 1.4 mm hareket alanına sahip. Ayrıca, klavye ekranı koruyor ve kolay taşıma sağlıyor. Geniş izleme paneli yumuşak ve hassas bir deneyim sunmak için Windows 10 hareketlerini destekleyen Precision Touchpad ile pratik ve sezgisel bir gezinme deneyimi sağlıyor.

Çok yönlü ve dengeli U biçimli dayanak ekranı dik tutuyor ve 165 dereceye kadar herhangi bir açıya rahatça ayarlanabiliyor. Kaymaz tasarımı müşteriler ekrana dokunduklarında veya yazı yazdıklarında ekranı dik tutuyor. Ayrıca, Switch 5 otomatik geri çekilen dayanağı sayesinde tek elle zahmetsizce ayarlanabiliyor. Her iki sistem de not almak, çizim yapmak ve fikirleri yakalamak ve Windows Ink’ten faydalanmak için mükemmel olan doğal bir kağıt kalem deneyimi için düzgün ve detaylı biçimde doğrudan ekrana dijital yazı girişi sağlayan Acer Active Pen1 ile birlikte çalışıyor. Acer Active Pen avuç içiyle yanlış girişleri reddediyor ve 1024 seviyede baskı duyarlılığı sağlıyor.

Microsoft Ortak Cihazlar ve Çözümler Başkan Yardımcısı Peter Han şöyle konuştu: “Müşterilerden cihazlarıyla etkileşimde yeni yöntemler istediklerini duyuyoruz ve bunu da Windows 10 Creators Update’te onlara sunduk. Harika yazılımlar harika donanımlara ihtiyaç duyar ve Acer Switch 5 ve Switch 3 gibi yeni cihazların uygun maliyetlerle inanılmaz deneyimler sağlamak için Windows Ink gibi özellikleri ışıklandırmasını görmek müthiş bir duygu.”

Hem Switch 5 hem de Switch 3 görüntülü konuşmalar ve anıların kaydedilmesi için ön ve arka kameralar barındırıyor. Her iki sistemin de web kameraları 720p Full HD video kaydetme özelliği sunuyor.

Opsiyonel USB C tipi bağlantı birimi iş amacıyla kullanım kolaylığı sağlıyor

Ticari müşteriler için, Acer Switch 5, cihazı güçlü bir çalışma istasyonuna dönüştüren Acer USB C Tipi bağlantı birimi ile birlikte satın alınabiliyor. Bu kompakt bağlantı birimi yüksek hızlı video, ses ve veri aktarımına izin verirken, ilave bir ekrana ve diğer cihazlara aynı anda anında bağlantı sağlayarak çalışma alanının düzenli kalmasını sağlıyor. Ticari müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm bağlantı noktalarını ve bağlantıları içeriyor: DisplayPort, HDMI, iki USB 3.1 C Tipi bağlantı noktası ve üç USB A Tipi bağlantı noktası dahil olmak üzere ve bunların yanında mikrofon için bir ses girişi ve hoparlörler için bir ses çıkışına sahip. 

İnce, hafif tasarımlar; Bağlantıya hazır

Switch 5 ve Switch 3 büyük depolama ve bellek seçenekleriyle temin edilebiliyor. Switch 5 256GB veya 512GB PCIe SSD destekliyor ve 8GB’a kadar LPDDR3 SDRAM ile temin edilebiliyor. Switch 3 32GB, 64GB veya 128GB eMMC belleği ve 4GB of LPDDR3 SDRAM4‘i destekliyor. Her iki model de MicroSDXC yuvası aracılığıyla ek dosyalara erişebiliyor. Cihazların her ikisi de bağlı yan donanımlardan 5Gbps’e kadar hızlı veri aktarımı ve video paylaşımının yanı sıra diğer cihazları şarj etmek için ince ve çift yönlü bir USB 3.1 C Tipi bağlantı noktasına sahip. Aynı zamanda, iki seride de ilave USB 3.1 A Tipi bağlantı noktası ve Bluetooth 4.0 mevcut.

Acer Switch 5 tablet ve klavye takılıyken yalnızca 292 (G) x 201.8 (D) x 12 (Y) mm (11.5 x 7.94 x 0.47 inches) boyutları ve 1.27 kg (2.8 pound) ağırlığıyla ince ve hafif. Switch 5 tablet tek başına yalnızca 9.6 mm (0.38 inç) boyunda ve 0.92 gram (2.03 pound) ağırlığında. Switch 3, tablet ve klavye takılıyken yalnızca 295 (G) x 201 (D) x 16.3 (Y) mm (11.61 x 7.91 x 0.64 inches) boyutlarında ve 0.9 kg (1.98 pound) ağırlığında. Switch 3 tablet tek başına yalnızca 9.95 mm (0.39 inç) boyunda ve 0.9 gram (1.98 pound) ağırlığında.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Acer Switch 5 serisi Haziran ayında Kuzey Amerika’da 799 $’dan, yine Haziran ayında EMEA’da 1,099€’dan ve Temmuz ayında Çin’de 7,499 ¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Acer Switch 3 serisi Haziran ayında Kuzey Amerika’da 399 $’dan, yine Haziran ayında EMEA’da 499€’dan ve Temmuz ayında Çin’de 4,999¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

Yeni Acer Switch 5 ve Switch 3 bugün firmanın oyuncular, yaratıcılar, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için en yeni cihazlarını ve çözümlerini duyurduğu New York’taki next@Acer basın toplantısında tanıtılmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com/nextatacer adresini ziyaret edin.”