Anasayfa Haber Bülten Acer’dan Sıvı Soğutmalı AiO: Aspire U27

Acer’dan Sıvı Soğutmalı AiO: Aspire U27

iF Tasarım Ödüllü Acer Aspire U27, sessiz çalışma için Acer LiquidLoop fansız soğutma sistemiyle geliyor.

Acer 27 inçlik U27 ve 23.8 inçlik Aspire Z24 olmak üzere iki yeni ve şık hepsi bir arada masaüstü bilgisayarını tanıttı. 7. nesil Intel Core işlemciler ve opsiyonel Intel Optane bellek ile, her iki cihaz da güçlü ve duyarlı bir Windows 10 deneyimi sunarken, ev ortamına da tarz katıyor.

2017 iF Tasarım Ödülü kazananı Aspire U27 zarif bir elmas kesim v-biçimli metal standa sahip etkileyici bir ultra ince 12 mm (0.5 inç) kasa barındırıyor ve evde bilgisayar kullanımı ve eğlenceye yeni bir boyut getiriyor. 27 inç Full HD geniş görüntüleme açılı ekranı (1920 x 1080) ve güçlü, derin bas tonları veren özel tasarımlı bir subwoofer ile bu hepsi bir arada cihaz başarılı bir eğlence deneyimi sunuyor.

Acer IT Ürünleri, Sabit Bilgisayarlar Genel Müdürü Jeff Lee şöyle konuştu: “Yenilikçi LiquidLoop fansız soğutma sistemimizi hepsi bir arada bilgisayarlarımıza dahil etmiş olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu soğutma sistemi bize Aspire U27’nin ödüllü ultra ince tasarımını yaratmamıza imkan verdi ve cihazın modern bir ev dekoru olarak parlamasının yanında rahatsızlık vermeyecek kadar sessiz olmasını da sağladı.”

Aspire U27, Acer’ın sessiz çalışma sağlayan tescilli LiquidLoop fansız soğutma sistemini barındırıyor. Isıyı taşımak ve dağıtmak için sıvı buharlaştırma ve yoğuşturma kullanarak enerji verimliliği sağlıyor ve zarar verici toz birikimini ortadan kaldırarak ürünün ömrünü uzatıyor.

Windows Hello sayesinde ailenin üyeleri yüz tanıma özelliği aracılığıyla kendi hesaplarında her zamankinden daha hızlı ve güvenli bir şekilde oturum açabiliyorlar. İş için Skype sertifikası görüntülü konuşmalar sırasında canlı ve gecikmesiz iletişimi garanti ediyor.

Aspire Z24 11 mm (0.4 inç) boyutu ve güzel biçimli arka kapağıyla son derece ince ve evde bulunduğu her odaya şıklık katıyor. Çok çeşitli etkinlikler için ekstra güç sağlayan ayrık NVIDIA GeForce 940MX grafiklerle birlikte ve aynı zamanda optik bir sürücü ile temin edilebiliyor.

Aspire U27 ve Aspire Z24 canlı ve düzgün resim kalitesi için renkleri düzelten ve kontrastı ayarlayan Acer ExaColor teknolojisini barındırıyor. Bunlar da dijital fotoğrafçılık, gündelik oyunlar, sosyal medya ve HDMI girişi aracılığıyla içerik kullanımı yapmak isteyenler için ideal. Ayrıca, Aspire U27 ve Aspire Z24 mavi ışık emilimini azaltan ve gözün zarar görmesini en aza indirmeye yardımcı olan Acer BlueLightShield teknolojisine sahipken, Acer Flickerless teknolojisi de göz yorgunluğunu azaltıyor. Dolby Audio Premium üstün sesler sunarken filmlerin ve hafif oyunların keyfini çıkarabilmenizi sağlıyor.

Akıllı bir deri kablo yönetimi tutucusu çalışma alanının düzgün ve düzenli olmasını sağlarken, -5 ila 25 derece eğilebilen ekran internette gezinirken, film izlerken ve görüntülü konuşmalar sırasında maksimum konfor için görüntüleme açılarının kolayca ayarlanmasına izin veriyor.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Acer Aspire U27 Temmuz ayında Kuzey Amerika’da 1,099 $’dan ve Mayıs ayında EMEA’da 1,299€’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecek.

Acer Aspire Z24 Temmuz ayında Kuzey Amerika’da 899 $’dan, Haziran ayında EMEA’da 749€’dan ve yine Haziran ayında Çin’de 4,999¥’den başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve belirli pazarlardaki fiyatlar hakkında bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya yetkili satıcısı ile iletişime geçiniz.

Aspire U27 and Aspire Z24 bugün firmanın oyuncular, yaratıcılar, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için en yeni cihazlarını ve çözümlerini duyurduğu New York’taki next@Acer basın toplantısında tanıtılmıştır. Daha fazla bilgi için lütfen www.acer.com/nextatacer adresini ziyaret edin.