Anasayfa Haber Bülten MSI Üst Sınıf X299 Anakartlarını Tanıttı

MSI Üst Sınıf X299 Anakartlarını Tanıttı

MSI, gelecek nesil X299 anakart serisini COMPUTEX 2017’de dünyaya tanıttı.

Yeni anakartlar arasında MSI’ın Enthusiast, Performance ve Arsenal GAMING serisinden modeller yer alıyor. Tüm oyuncu tipleri ve kasa modifiye meraklılarına uygun bir anakart mevcut. MSI ayrıca, X299 SLI PLUS modeli ile içerik geliştiriciler ve profesyoneller için özelliklerle dolu bir seçenek sunuyor.

X299 GAMING M7 ACK

Yeni X299 GAMING M7 ACK ile MSI, popüler GAMING M serisi anakartların gücünü X299 platformunda sunuyor. Hem oyuncular, hem de performans tercih eden PC meraklıları için tasarlanan GAMING M7 üst seviye özelliklerle dolu. 10+1+1 fazlı DigitALL premium güç tasarımı, Loadline Calibration özelliği ve MSI’ın Turbo Socket dizaynı ile hızaşırtmacılar M7 anakartın sınırlarını zorlayabilecek.

MSI X299 GAMING PRO CARBON AC

Sınırsız özelleştirme seçenekleri ve özel oyun yetenekleri ile GAMING PRO CARBON anakart, kullanıcıları bir kez daha şaşırtacak. Dünyanın ilk değiştirilebilir kapaklı ilk soğutma bloğu tasarımına sahip, 3D yazıcı ile hazırlanmış X-Mounting montaj vidaları gibi aksesuarları destekleyen X299 GAMING PRO CARBON AC, MYSTIC LIGHT RGB LED özelliği ile kasasını özelleştirmeyi sevenlere hitap ediyor.

X299 TOMAHAWK

iF Tasarım ödülü sahibi orijinal TOMAHAWK dizaynı ile üretilen yeni X299 TOMAHAWK, gelecek nesil üst sınıf MSI anakartların gelişimini gösteriyor. Tanklardan esinlenen X299 TOMAHAWK tasarımı, gücünü paslanmaz çelik soğutma bloğu ve Steel Armor tasarımından alıyor.

X299 SLI PLUS

X299 SLI PLUS, uzun çalışma saatlerinde bile en yüksek verimi sunmak için üretildi. X99A SLI PLUS anakartı temel alan yapısı ile gelecek nesil SLI PLUS, son derece kaliteli güç fazları ve Military Class VI bileşenleri ile MSI’ın şu ana kadar ürettiği en güçlü SLI PLUS anakartı oldu.