Anasayfa Haber Bülten AOC Ve Studio F.A. Porsche Tasarımı AOC PDS271 Monitör Ödül Aldı

AOC Ve Studio F.A. Porsche Tasarımı AOC PDS271 Monitör Ödül Aldı

AOC, yeni PDS monitörü serisi üyesi AOC PDS271 modelinin 2017 COMPUTEX d&i ödülünü aldığını duyurdu.

PDS serisi monitörleri, AOC’nin 1920×1080 piksel çözünürlükte, keskin ve ayrıntılı görüntüler sunan en yeni AH-IPS panellerine sahip olarak sunuluyorlar. AOC’nin SuperColor WCG teknolojisi sayesinde, bu ekranlar sRGB renk alanının %100’ünü ve NTSC renk alanının da %90’ını kapsıyorlar.

Monitöre aynı anda farklı açılardan bakan çok sayıda kullanıcı, 178°lik geniş görüntüleme açısı sayesinde canlı renklerin keyfini çıkarabilir. Flicker-Free Teknolojisi ve Düşük Mavi Işık Modu gibi ek özellikler ise sürekli kullanım boyunca gözlere verilen rahatsızlığı ve yorgunluğu azaltır.

10. yıldönümüne yaklaşan COMPUTEX d&i ödüllerini, Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Konseyi (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) ve iF DESIGN ASIA, Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenliyor. Ödülü kazananlar, altı uluslararası uzman tarafından 6 ve 7 Nisan tarihlerinde, beş kriter değerlendirilerek seçildi. Bu kriterler, inovasyon ve detaylandırma, işlevsellik, estetik, sorumluluk ve konumlandırma idi. Jüri, bu ödül için 8 ülkeden toplam 77 model seçti.

Ödül sahiplerine ödüllerinin takdim edildiği resmi ödül töreni 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde düzenlendi ve resmi COMPUTEX internet sitesinde ve iF World Design Kılavuzu’nda da yayınlandı. Ayrıca ödüllü ürünler 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında COMPUTEX fuarında sergilendi.