Anasayfa Haber Crytek, Hunt: Showdown İle Dönüyor

Crytek, Hunt: Showdown İle Dönüyor

Crytek, E3 2017’de Hunt: Showdown ile hayli ilgi çekti.

Crytek, birkaç yıl önce Hunt: Horrors of the Gilded Age isimli bir oyun duyurmuştu. Co-op şeklinde oynanan canavar avlama temalı bu oyun hayli gecikti. Crytek’in ABD stüdyosu tarafından yapılan bu proje, stüdyo dağıldıktan sonra ana stüdyo olan Frankfurt’a geri döndü. Crysis ve Ryse oyununu yapan ekip, bu projeye el attı ve ismi değişerek E3 fuarında gösterime sunuldu.

Hunt: Showdown nasıl bir oyun olacak?

Oyunda her biri iki kişiden oluşan 5 takım bulunuyor. Bu oyuncuların haritalarında korkunç ve güçlü canavarlar bulunuyor. Oyuncuların amacı ise bu canavarları öldürüp yok etmek. Ancak takımlardan biri bu görevi yerine getirdiği zaman konum bilgileri diğer takımlarla paylaşılıyor.

Oyunda öldüğünüz zaman yeniden doğamıyorsunuz. Tüm ekipmanları kaybettiğiniz, kalıcı bir ölüm söz konusu. Ancak Crytek’in yaptığı açıklamaya göre oyuncular canavarı öldürdükten sonra daha yüksek bir seviyeden yeni bir oyuna başlayacaklar.

Oyunun ne zaman çıkacağı henüz resmi olarak belli değil. Oyunun 2018’in başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Crytek bir yandan da oyuncuların bu oyuna erken erişim sağlayabilmeleri için beta hazırlığına başlamış.

Aşağıdan oyunun görsellerine bakabilir ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.