Anasayfa Haber Samsung Galaxy Note 8 Tasarımı Sızdı

Samsung Galaxy Note 8 Tasarımı Sızdı

Samsung Galaxy Note 8 hakkında yeni görüntüler ve bilgiler ortaya çıktı.

Samsung’un Note serisindeki yeni telefonu Note 8’e ait olduğu söylenen bazı görüntüler internete sızdı. Twitter’da meydana çıkan bu görüntüler eğer gerçeği yansıtıyorsa, Güney Koreli firmanın Note 8’de farklı bir tasarım yaptığını gösteriyor.

Galaxy Note 8’in ekranı nasıl olacak?

Çerçevesiz bir ekrana sahip olduğu görülen Note 8’in tasarımı Samsung Galaxy S8 ve S8+ tasarımının geliştirilmiş hali gibi duruyor. Note 8’in çerçevesi olduğu söylenen görsele baktığımızda üstte ve altta ince kenarlar görülüyor. Galaxy serisine has dörtgen Home tuşu da sızan görselde yok. S8 ve S8+ modellerinde cihazın kenarında Bixyby sanal asistan için özel bir tuş bulunuyordu. Aynı tuş ve özelliğin Note 8’de de olması bekleniyor.

Parmak izi okuyucusunun yeri değişiyor

Sızan teknik çizim, Samsung Galaxy Note 8’de çift kamera olacağı söylentisini güçlendirirken Samsung’un parmak izi okuyucusunu bu sefer kameranın altına taşıdığını gösteriyor. Galaxy S8 ve S8+ modellerinde parmak izi okuyucusunun kameranın yanında olması, çoğu kullanıcı tarafından şikayet edilen ve basın tarafından da olumsuz görülen bir durum olmuştu. Samsung bu konumlandırma konusunda ısrar etmeyerek daha kullanılabilir bir konuma geçmiş.

S Pen yenilendi

Note 8’e dair bir başka söylenti de S Pen ile ilgili. Note 8’in tamamen yenilenmiş bir S Pen ile geleceği ve S Pen’in ekrana dokunduğunda titreyeceği söyleniyor. Samsung Galaxy Note 8’in iPhone 8’den önce Ağustos’ta çıkış yapması bekleniyor.

Galaxy Note 8’in şimdiye kadar hakkında çıkan söylentiler doğrultusunda oluşturulmuş konsept görüntülerini aşağıdan görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Galaxy Note 8’de Snapdragon 836 Kullanılabilir

Güncelleme: