Anasayfa Haber İkinci Dünya Savaşı Temalı Yeni Bir Oyun: Hell Let Loose

İkinci Dünya Savaşı Temalı Yeni Bir Oyun: Hell Let Loose

Hell Let Loose, PC oyuncularına 2. Dünya Savaşı deneyimini daha gerçekçi yaşatacak yeni bir yapım.

Son dönemlerde bilgisayar oyunları modern savaşlar yerine eski dünya savaşlarını konu almaya başladı. Bu yapımlar arasında şüphesiz ki Call of Duty serisinin yeri bir başka. Oldukça uzun bir süre 2. Dünya Savaşı’nı konu alan seri, son zamanlarda modern savaşları konu alıyordu. Ancak seriye katılan Infinite Warfare, Battlefield 1 sonrasında oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulunca yeniden köklere dönüldü.

AAA olarak nitelendirilen bu büyük yapımları bir kenara bırakırsak bağımsız geliştiriciler de benzer temalara sahip oyunlar geliştirmeye başladılar.  Hell Let Loose da bu yeni yapımlardan biri. Oyun, 2. Dünya Savaşı’nı konu alıyor. Black Matter tarafından geliştirilen Hell Let Loose, yalnızca PC platformuna çıkacak ve özellikle grafikleriyle diğer yapımlardan ayrılacak.

Oyun, Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor. Normandiya Cephesi’nde yaşananları konu alacak oyun için geliştirici ekip Battle of the Bulge (Ardenler Taarruzu), Battle of Stalingrad (Stalingrad Muharebesi) ve Battle of Guadalcanal (Guadalcanal Muharebesi) olaylarını da ele almayı planlıyor. Oyunun 2018’in başlarında Steam’de satışa sunulacağı söyleniyor. Henüz kesin bir çıkış tarihi ise söz konusu değil.

Oyunun ekran görüntülerine aşağıdaki galeriden göz atabilirsiniz.