Anasayfa Haber Nokia 8 Özellikleri Sızdırıldı

Nokia 8 Özellikleri Sızdırıldı

Nokia 8 özellikleri, Çin’de dağıtılan broşürlerde ortaya çıktı.

Yeni akıllı telefonların duyurulmaya yaklaştığı yılın o dönemi geldi. Bu dönemde yeni telefonlara dair birçok bilgi sızıyor. Nokia da piyasaya sağlam dönmek isteyen markalardan. Artık HMD Global tarafından yönetilen Nokia, yeni modeli Nokia 8’i yakın zamanda duyurabilir.

Nokia 8’in özellikleri konusunda kesinleşmiş herhangi bir şey yok. Fakat Çinli bir web sitesi olan CNMO tarafından fark edilen bir broşür, Nokia 8’in özelliklerini ortaya çıkarmış durumda. Broşürün fotoğrafları çok detaylı ve yüksek çözünürlüklü olmasa da bize Nokia 8 hakkında oldukça açık bilgiler veriyor. İşte o broşürlerin fotoğrafları:

Bu broşürlere bakıldığında cihazın tasarımı hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Öncelikle altta bulunan çift hoparlör gözümüze çarpıyor. Nokia 8, ses kalitesinde iddialı olarak duyurulabilir. Bunun dışında kulaklık çıkışının da üst tarafta ve en köşede olduğunu görüyoruz. Muhtemelen diğer bileşenler için yer bırakılmış. Hem ikinci broşürden hem de cihazın kavisli kenarlarından anlaşılacağı üzere Nokia 8’in çerçevesiz ya da çok ince çerçeveli bir ekrana sahip olması da muhtemel.

Donanım tarafında ise telefonun Snapdragon 835 yonga seti ve 6 GB RAM kapasitesine sahip olacağı söyleniyor. Aynı zamanda 6 inç boyutunda ve 1440p çözünürlüğünde ekran da Nokia 8’in sahip olacağı söylenen özelliklerden. Telefonun Ağustos’un ortasına doğru resmi olarak duyurulması bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Vertu İflas Başvurusunda Bulundu