Anasayfa Haber Middle Earth: Shadow of War, Play Store’da Görüldü

Middle Earth: Shadow of War, Play Store’da Görüldü

Shadow of War, kademeli olarak piyasaya sürülüyor.

Middle-earth serisi, Shadow of Mordor ile oldukça sevildi. Warner Bros. tarafından dağıtımı gerçekleştirilen oyunun devamı da kısa bir süre sonra oyuncularla buluşacak. Middle Earth: Shadow of War olarak adlandırılan yeni oyunun mobil sürümü de hazırlanmış. Ve gelen yeni iddialara göre oyun Play Store’da görüldü bile.

Bir Reddit kullanıcısının yaydığı bilgiye göre oyun, Filipinler’deki kullanıcılara Google Play Store’da indirilmeye sunulmuş. Middle Earth: Shadow of War’un kendi resmi sitesinde mobil sürüm için kesinleşmiş bir çıkış tarihi bulunmuyor. Fakat oyunun Play Store’daki sayfasında çıkış tarihi olarak 6 Temmuz görünüyor. Bu durum da oyunun yumuşak bir çıkış yaptığını, yani kademeli olarak yayımlanacağını gösteriyor.

RPG türündeki fantastik oyun, oyunculara karakter oluşturma, karakterlerini geliştirme ve oluşturulan karakterlerle orklara karşı savaşma deneyimi sunuyor. Oyunda dileyen herkes Talion, Gandalf, Gollum ve Galadriel gibi ünlü karakterleri seçebiliyor. Mobil sürümü Filipinler’de yayımlanmış olan Middle Earth: Shadow of War, şu anda beta sürümünde.

Middle Earth: Shadow of War Beta sürümünü indirmek için tıklayın.

Oyunun eğitim videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

https://youtu.be/U8LP7q7HNhI