Anasayfa Haber Orklar Shadow of War’a Taşınabilecek

Orklar Shadow of War’a Taşınabilecek

Shadow of Mordor’daki orklar, Shadow of War’a taşınabilecek.

Middle-earth: Shadow of Mordor oyunundaki orklar, hem düşman hem de müttefik olanlar, serinin bu sene çıkacak olan oyunu Shadow of War’a taşınabilecek. Monolith Productions tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of Mordor için Nemesis Forge isimli bir güncelleme eklendi. Bu güncelleme, oyuncuların ork müttefiklerini ve ork düşmanlarını Middle-earth: Shadow of War‘a taşıma imkanı sunuyor.

Taşıma durumu otomatik değil. Eğer oyunu biriyle takas ettiyseniz böyle bir imkanınız olmayacak. Orklarınızı yeni oyuna taşıyabilmek için eski oyunun orijinal kopyası da elinizde olmalı. Taşıma işlemi yalnızca Nemesis Forge güncelleme paketi ile yapılabilir. Oyunu denemek isteyenlere de güzel bir haber var. Warner Bros. tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Shadow of Mordor’u dileyen oyuncular bu hafta Steam ve Xbox One üzerinden ücretsiz olarak deneyebilirler. Oyunu beğenip satın almak isteyenler de %80 indirimden hem bu platformlarda hem de PlayStation 4’te faydalanabilir.

Bu tarz aktarım özelliklerini daha önce Mass Effect ve birkaç oyunda daha görmüştük. Oyuncular için oldukça önem taşıyan bir durum bu, zira saatlerce emek harcayarak geliştirilen karakterler, yeni oyunla birlikte yok olduğunda büyük bir çaba ortadan kayboluyor.

Nemesis Forge güncellemesini açıklayan video (İngilizce):

İlginizi çekebilir: Playerunknown’s Battlegrounds Çıkış Tarihi Ertelendi