Anasayfa Haber Galaxy Note 8 Ağustos’ta Duyurulabilir

Galaxy Note 8 Ağustos’ta Duyurulabilir

Note 5’ten sonra piyasaya çıkacak olan yeni Galaxy Note modeli Note 8, Ağustos ayında duyurulabilir.

Samsung’un Note serisindeki akıllı telefonlar, firmanın en çok satış yapan ürün gamından biri. Note 7 faciasıyla seriye kötü bir durum yaşatan Samsung, bu durumu Note 8 ile düzeltmek istiyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da Galaxy Note 8’in 23 Ağustos’ta resmen duyurulacağı söyleniyor.

Note 8 hakkında uzun zamandır Ağustos ayına dair söylentiler bulunuyor. Öte yandan iki Kore yayını da Note 8’in duyurulma tarihi hakkında bilgiler verdi. The Bell tarafından yapılan habere göre Note 8, 23 Ağustos’ta duyurulacak. Diğer yayın The Investor ise Samsung tarafından Ağustos ayının doğrulandığını fakat kesin bir tarih verilmediğini söyledi. Ağustos hakkında bu kadar çok haber varken Note üyesinin yeni üyesinin çıkış tarihinin çok yakın olduğu söylenebilir. Şunu da not etmekte fayda var; Note serisindeki telefonlar şimdiye kadar hep yazın sonlarına doğru duyuruldu.

Biraz da cihazın kendisinden bahsedelim. Note 8, henüz resmen duyurulmadığı için cihazın özellikleri belirsiz. Fakat söylentilere göre cihaz Galaxy S8 Plus ile aynı büyüklükte, 6.2 inç ekrana sahip olarak piyasaya çıkacak. Note 8’i ayırt edecek özellik ise çift kamera kurulumu ve S Pen olacak. Arka tarafta kamera için her biri 12 megapiksel olan iki sensör bulunacak ve bunlar dikey konumlandırılacak. Parmak izi okuyucusu da muhtemelen S8’deki gibi konumlandırılacak. Siyah, mavi ve altın renklerde sunulacak cihazın 900$ üzeri bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

İlginizi çekebilir: Note 7 Kore’de Yeniden Piyasaya Sürülüyor

Güncelleme: