Anasayfa Haber LG V30 Yakında Tanıtılacak

LG V30 Yakında Tanıtılacak

LG’nin V serisinin yeni üyesi V30, IFA fuarında tanıtılacak.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan IFA, Almanya’nın Berlin eyaletinde 31 Ağustos’ta gerçekleşecek. Fuarda büyük teknoloji şirketleri yer alacak ve muhtemel yeni ürünler tanıtılacak. LG de fuara katılacak şirketlerden biri. Şirketin basın organlarına yaydığı “tarihi kaydet” yazan görsele göre V30, fuarda saat 9’da resmen görücüye çıkacak.

LG’nin V serisi G serisinden oldukça farklı ve V30’un selefi olan V20’de firma, ses konusunda bir devrim yaparak ilk 32 bit Quad DAC donanımı kullanmıştı. LG V30’un da üst seviye bir telefon olması kaçınılmaz. Şu anda söylenenlere göre telefonda Snapdragon 835 kullanılacak. Hatırlarsanız LG G6’da Snapdragon 821 kullanılmış ve bu durum oldukça eleştiriye maruz kalmıştı. V serisinin yeni üyesinin daha performanslı olması bekleniyor.

OnLeaks ve MySmartPrice kaynakları tarafından sızdırılan LG V30 render görüntülerine bakıldığında V30’un G6’ya benzer bir yapısının olacağı görülüyor. Bu benzerlik, bahsi geçen davetiye görselinde de ortaya çıkıyor. V30’da çift kamera kullanılacağı fakat bataryanın sökülemeyeceği ve ikincil ekran özelliğinin bu telefonda olmayacağı da söylenenler arasında.

İlginizi çekebilir: Nokia 8 Özellikleri Sızdırıldı