Anasayfa Haber Beyaz PS4 Pro, Ön Siparişe Açıldı

Beyaz PS4 Pro, Ön Siparişe Açıldı

PS4 Pro’nun artık beyaz renk seçeneği de var.

PlayStation 4 Pro almak isteyip de beyaz renk seçeneği arayanlar için Sony’nin artık bir cevabı var. Firma, beyaz PS4 Pro’yu resmen tanıttı. Cihaz, Destiny 2’ye özel olarak 6 Eylül’de piyasaya sunulacak.

Konsolun yalnızca kendisi beyaz değil. Bu sürümün yanında gelen DualShock kontrolcüsü de tamamlayıcı bir aksesuar niteliğinde ve o da beyaz renge sahip. Öte yandan teknolojik ürünlerin renkleri yalnızca “siyah” veya “beyaz” gibi sade şekilde tanımlanmak yerine genelde bu renklerin önüne bir sıfat ekleniyor. Sony’nin bu beyaza verdiği isimse şöyle: Glacier white yani “Buzul Beyazı”.

Beyaz konsol için dileyenler ön sipariş verebilir. Buzul Beyazı rengindeki PS4 Pro’ya sahip olanlar ayrıca Destiny 2’nin bonus içeriğine de erken erişim imkanı sağlayacak. Bonus içerikle birlikte oyunculara çoklu oyuncu haritalarına erişim, üç kişilik co-op Strike modu, yeni bir gemi ve “egzotik” diye tanımlanan bir silah barındıran teçhizat seti verilecek. Bahsi geçen içerikler, dijital içerik paketinin bir parçası.

Bugün itibariyle ön siparişe açılmış olan Buzul Beyazı PS4 Pro’nun fiyatı ise 449,99$ olarak belirlendi.

İlginizi çekebilir: PlayStation 4 Oyunları PC’de Nasıl Oynanır?