Anasayfa Haber Blade Runner 2049 için Yeni Fragman Yayınlandı

Blade Runner 2049 için Yeni Fragman Yayınlandı

Yeni Blade Runner filmi 2049’da sorular cevap bulacak.

Blade Runner serisine yeni bir film ekleniyor: Blade Runner 2049. Serinin yeni filmi için geçtiğimiz günlerde bir fragman yayınlandı. Fragmanda Kaliforniya’nın 2049’daki halini ve filmin geçtiği yerlere dair diğer detayları görüyoruz.

Blade Runner 2049‘da Officer K karakterini ünlü oyuncu Ryan Gosling oynuyor. 30 yıldır kayıp olan Deckard karakteri de Harrison Ford tarafından canlandırılıyor. Filmde Officer K, sorularını cevaplaması için Deckard’ı bulmak üzere yola düşüyor. Fragmanda geçen sahnelere baktığımızda Officer K’nin “Neler oldu?” sorusuna Deckard, “Bizi avlıyorlardı.” şeklinde cevap veriyor. Bu cevap, izleyiciye filmin geri kalanını merak ettirmek için yeter ve artar bile. Peki film ne zaman sinemalarda olacak diye sorarsanız, 6 Ekim’den itibaren vizyonda olacağını söyleyebiliriz.

Blade Runner, oldukça eski bir seri ve serinin ilk filmi 1982’de vizyona girdi. Türkiye’de de bu seri, Bıçak Sırtı ismiyle yayınlanıyor. Serinin yeni üyesi, ufukta bir savaşa ve bazı soruların cevabına yönelik bir senaryoyu içeriyor. Köklü bir seri olduğundan ötürü yeni filmin ilk filme iyi bir şekilde bağlanması çok önemli.

Ffilm için yayınlanan yeni fragmanı izleyebilirsiniz:

İlginizi çekebilir: Resident Evil Filmleri Yeniden Çekilecek