Anasayfa Haber Battlefield 1 Lupkow Pass Haritası Görüntülendi

Battlefield 1 Lupkow Pass Haritası Görüntülendi

BF1 için hazırlanan yeni harita Lupkow Pass, resmi çıkışından önce YouTube’da görüntülendi.

Battlefield 1, son dönemde oyun piyasasına oldukça büyük bir damga vurdu. Oyun, 2016’da çıkmış olmasına rağmen halen daha büyük ve aktif bir oyuncu kitlesine sahip. Güncellemeleri devam eden oyun için planlanan DLC paketleri de gelmeye devam ediyor. Şu anda yolda olan indirilebilir içeriğin ismi ise In the Name of the Tsar. Bahsi geçen paket, Eylül ayında piyasaya sürülecek. Fakat paket içeriğine dahil olan Lupkow Pass haritası önümüzdeki ay resmi olarak oyunculara sunulacak.

Lupkow Pass haritası şu anda CTE (Community Test Environment – Topluluk Test Ortamı) ekibi tarafından deneme sürecinde. Bu deneme sürecine katılan oyunculardan biri, kendi YouTube kanalına bir buçuk saatlik oynanış videosu yüklemiş. Video, gelecek olan haritanın neler vaat ettiğine dair bir ön gösterim sayılabilir.

Lupkow Pass haritasında oyuncular Karpat Dağları’nda oynuyorlar. Etraf karla kaplı ve dağ geçitleri, dar ve derin tüneller gibi Karpat Dağları ile ilişkilendirilebilecek her türlü oluşum da haritada mevcut. Harita, piyadeler üzerine temellendirilmiş olsa da iki takımın da uçağı ve atı var. Lupkow Pass haritası oldukça güzel görünüyor, fakat güncelleme yalnızca Premium kullanıcıları için geçerli. Yani normal oyuncular Lupkow Pass haritasında oynayamayacaklar.

1 Ağustos’ta sunulacak olan haritanın oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: İkinci Dünya Savaşı Temalı Yeni Bir Oyun: Hell Let Loose