Anasayfa Mobil Nokia 8 Kutu İçeriği

Nokia 8 Kutu İçeriği

Nokia’nın Android işletim sistemli yeni telefonu Nokia 8’in kutu içeriğine bakıyoruz.

Nokia, yeni akıllı telefonunu Londra’da gerçekleştirdiği bir lansman ile dünyaya duyurdu. Snapdragon 835 işlemcili bu cihaz, firmanın bugüne kadar piyasaya sürdüğü en güçlü akıllı telefon. Aynı işlemcinin Samsung’un yeni amiral gemisi cihazı Note 8’e de güç verdiğini hatırlatmakta fayda var.

Nokia 8, 4 GB RAM/64 GB hafıza ve 6 GB RAM/128GB hafıza seçenekleri ile geliyor. Dört farklı renk seçeneği olan cihazın 6 GB RAM’e sahip olan modeli özellikle parlak mavi olarak tasarlanmış. Bunun dışındaki koyu mavi, gri ve bakır rengi modeller 4GB RAM/64 GB hafıza sunuyor.

Nokia 8’in yeniliklerini ve ayrıntılı teknik özelliklerini belirttiğimiz yazımızda değinmediğimiz bir konu, ürünün anten tasarımı idi. Nokia, üstte ve altta konumlandırılan antenler sayesinde cihazın iyi bir şebeke performansı olduğunu ve bu sayede pil tüketiminin de düşük olduğunu belirtiyor. Cep telefonlarında iyi bir çekim için antenlerin de güçlendirilmesi gerekiyor. Bu da ekran ve işlemci gibi pil tüketimine en çok etki eden donanımlardan biri. Nokia’nın yeni anten tasarımının pil performansına etkisini ilerleyen zamanlarda test edebiliriz.

Nokia, Android telefonlarında işletim sisteminin en saf halini sunuyor. Bu bağlamda firma, güncellemeleri kısa sürede uygulayabiliyor. Nokia 8 için de yapılan açıklama şu şekilde: Android 8 istiyorsanız Nokia 8’i tercih edebilirsiniz. Kesin bir tarih yok ama Nokia 8 Android Oreo güncellemesini ilk alacak cihazlardan biri olacak.

Peki Nokia 8’in kutu içeriğinde neler var? Sade bir içerikle gelen cihazın kutu içeriği şu şekilde:

  • Nokia 8 akıllı telefon
  • USB Type-C kablo
  • 5V 2.5A/9V 2.A/12V 1.5A adaptör
  • Kulaklık
    • Farklı kulak boyutları için kauçuklar
  • SIM/MicroSD yuvasını açmak için aparat
  • Hızlı başlangıç kılavuzu