Anasayfa Haber Black Mirror 4. Sezonu İçin Yeni Fragman!

Black Mirror 4. Sezonu İçin Yeni Fragman!

black mirror dördüncü sezon

Black Mirror dördüncü sezonu için çok kısa bir fragman yayınlandı.

Black Mirror, dizi serilerinde çok farklı bir yere sahip. Depresif gelecek tahminleriyle izleyicilerin kafalarını bulandıran dizinin çok fazla benzeri olduğu söylenemez. Dizi aynı zamanda tipik İngiliz dizisi formatında, bir sezonunda çok az sayıda bölüme yer veriyor.

3 sezon boyunca süren dizinin dördüncü sezonu da yolda ve Netflix tarafından yeni sezona dair bir fragman da yayınlamış durumda.

Fragmanda dördüncü sezonda yer alacak oyuncuları ve yönetmenleri görebiliyoruz. Öte yandan fragmanda sezonda yer alacak bölümlerden çok kısa ve karmaşık kesitler görünüyor.

Black Mirror, fragmana kendisine yakışır bir şekilde önce klasikleşmiş introsuyla başlıyor. İçeride yer alan kesitler ise oldukça anlamsızken bir yandan da merak uyandırıyor.

Dizinin dördüncü sezonunda yer alacak ve fragmanda gördüğümüz bazı oyunculardan bahsedelim. Arkangel isimli bölümün kamera arkasında ise Jodie Foster yönetmen olarak yer alıyor.

Breaking Bad ve Friday Night Lights yapımlarından aşina olduğumuz Jesse Plemons da fragmanda görünen isimlerden. Kendisi, Star Trek filmindekine benzer bir uzay mekiğinin kumandanı rolünde.

Fragmana bakılırsa dördüncü sezon, toplamda 5 bölümden oluşacak. O bölümlerin isimleri de şöyle:

  • Arkangel
  • Crocodile
  • Hang the DJ
  • Metalhead
  • Black Museum

Netflix, yeni sezonun ne zaman yayında olacağına dair bir açıklama yapmadı. Yani şu anda elimizde aşağıdaki 50 saniyelik fragmandan başka bir veri bulunmuyor.

İlginizi çekebilir: Black Mirror Serisine Yeni Oyun