Anasayfa Haber Samsung, Orta Seviye Telefonlarında Infinity Display Kullanabilir

Samsung, Orta Seviye Telefonlarında Infinity Display Kullanabilir

Galaxy A serisinde de ince çerçeveli Infinity Display ekranların kullanılacağı iddia ediliyor.

Samsung’un telefonlarında en çok öne çıkan özellik şüphesiz ki ekranları. Firmanın yeni nesil telefonlarda daha ince çerçeveler kullanmasıyla birlikte Infinity Display isimli bir kavram ortaya çıktı. En son çıkan Note 8 de dahil olmak üzere son amiral gemilerinde neredeyse çerçevesiz ekranlar kullanan Samsung, bu özelliği orta segment telefonlara da getirebilir.

Orta segment denilince, Samsung’un A serisi bu konuda öne çıkıyor. Yeni nesil A serisinin metal kasa, daha iyi kamera ve IP68 sertifikası gibi üst düzey özelliklere sahip olacağı söyleniyor. Tüm bu özelliklerin yanında telefonun Infinity Display ile donatılması da şaşırtıcı olmayacaktır. Öte yandan Twitter’da gündemdeki konular hakkında sızıntılar yapan Çin menşeli bir hesap da  (@mmddj_china) yaptığı gönderide Galaxy A’nın Infinity Display’e sahip olacağını söyledi. Fakat tweet daha sonra silindi.

Bahsettiğimiz özelliğin Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+ modellerinde kullanılacağını şimdiden söylemek mümkün. Ancak söylentiler doğru çıkar da Infinity Display, Galaxy A serisinde de kullanılırsa bu durum cihazların fiyatının daha da yükselmesine neden olacaktır. Donanımlar konusunda gelişen verimlilik sayesinde pil ömrü konusunda Samsung’un çok fazla endişesi bulunmuyor. Öte yandan Infinity Display’e sahip bir Galaxy A modelinde de parmak izi okuyucusu arka kameranın yanında yer alacaktır. Bunun giderilmesinin tek yolu ise Qualcomm’un ekran üzerinde parmak izi okuyucusu sağlayabilecek bir özellik geliştirmesi.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Note 8 İlk Bakış