Anasayfa Haber Bülten Kaspersky Lab’dan Ücretsiz Kaspersky Free

Kaspersky Lab’dan Ücretsiz Kaspersky Free

Kaspersky Lab, ev kullanıcılarına yönelik üst seviye ürünlerinin yeni sürümlerini kullanıma sundu.

Güncellenmiş olan Kaspersky Internet Security artık fidye yazılımlarına karşı daha da iyi koruma sağlıyor, Mac bilgisayarları halka açık Wi-Fi ağları kullanılırken koruyor ve Android kullanıcılarına özel olarak sağladığı ek bir katman güvenlikle, anında mesajlaşma, sosyal medya, e-posta ve benzeri amaçlı uygulamaları da koruyor. Bunun yanı sıra, Kaspersky Lab’in ev kullanıcılarına yönelik ürün yelpazesine Windows kullanıcılarını siber tehditlerden korumayı amaçlayan ücretsiz bir çözüm de eklendi. Kaspersky Free, şirketin 20. yıl dönümünü kutlamasıyla eş zamanlı olarak kullanıma sunuldu.

Kaspersky Free, şüpheli ve zararlı dosya ve yazılımları tespit ederek otomatik olarak engelliyor. Potansiyel olarak zararlı olabilecek web siteleri ile oltalama sayfaları konusunda da uyarı veren çözüm, böylece kullanıcıların parasını veya kimlik bilgilerini çalma girişimlerini durduruyor. Kaspersky Free’nin veri tabanları gerçek zamanlı ve otomatik olarak güncellenerek, bilgisayarlarını yavaşlatmadan kullanıcıların en güncel tehditlere karşı korunmasını sağlıyor.

Farklı platformlardaki tüm cihazlarını Safe Money, Privacy Protection, Anti-Theft ve benzeri entegre hizmet ve teknolojilerle korumakla ilgilenen kullanıcılar, çoklu özelliğe sahip ve çoklu platform desteği olan Kaspersky Internet Security ve Kaspersky Total Security çözümleriyle ilgili ayrıntılı bilgiyi bu adresten alabilir: https://www.kaspersky.com.tr/home-security#all

Kaspersky Free hakkında daha fazla bilgiye https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus adresinden, diğer ücretsiz Kaspersky Lab çözümlerine ise free.kaspersky.com üzerinden ulaşılabilir.