Anasayfa Makale Her Gün Harika Duvar Kağıtları İndiren 4 Araç

Her Gün Harika Duvar Kağıtları İndiren 4 Araç

Masaüstünüzde her gün başka bir duvar kağıdı görmek isterseniz, bunun için kullanabileceğiniz birkaç program var.

Bazen her gün aynı manzaraya bakmak insanı bir süre sonra sıkabilir. Farklı farklı duvar kağıtları indirmek için de uğraşmak istemiyorsanız, yazının devamını okumanızda fayda var. Bu yazımızda size her gün farklı duvar kağıtları indirebilecek olan dört tane aracı ele aldık.

Artpip: Günlük Klasik Tablolar

İsminden de anlaşılabileceği üzere sanatsal bir konsepte sahip olan Artpip, masaüstünde tarihsel değere sahip çizimler görmek isteyenlere yönelik bir program. Her gün farklı bir tablo görmek istiyorsanız bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik tablolar için kategori de seçebiliyorsunuz. Artpip, hem Windows, hem de Mac için ücretsiz bir program. 

Uygulamayı yükledikten sonra her şey çok kolay. Tablonuzun yapıldığı çağı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Fakat bunu yapmadan da farklı çağlardan farklı tarz çizimler, her gün masaüstünüzü şekillendiriyor. Üstelik program size tablo hakkında bilgi de veriyor. Ekranınızda çıkan bildirimle resmin ismini, sanatçısını ve yılını öğrenmeniz de mümkün. Program ücretsiz olsa da kendisinden daha fazla şey beklerseniz 10$’lık bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ödeme sonrasında daha fazla tabloya ve daha hızlı değişim sürelerine sahip olabiliyorsunuz.

Splashy

Unsplash, internet üzerinde harikulade fotoğrafların bulunduğu, hem bireysel, hem de ticari kullanım için ücretsiz hizmet veren bir fotoğraf arşivi. Splashy ise bu web sitesinin program hali. Şöyle ki Splashy’yi kullanarak Unsplash sitesindeki fotoğraflarla bilgisayarınızı kolaylıkla süsleyebiliyorsunuz. Splashy de hem Windows, hem Mac OS için ücretsiz bir program.

Uygulamayı indirdiğinizde varsayılan olarak öne çıkarılan görselleri görüyorsunuz, ancak tıpkı Artpip’te olduğu gibi bunda da kategori seçmek mümkün. Binalar, yemek, doğa, nesneler, insanlar ve teknoloji gibi kategorilerden birini seçerek o sınıfa ait fotoğrafları görebilirsiniz.

Desktoppr

Desktoppr, Dropbox ile senkronize olan bir duvar kağıdı uygulaması. Çevirimiçi bir veritabanı olan bu servis ile istediğiniz duvar kağıdını Dropbox hesabınıza gönderebiliyorsunuz. Sonra da bilgisayarın kendi ayarlarından duvar kağıtlarının alınacağı klasör olarak orayı seçiyorsunuz.

Ancak bir uyarı olarak şunu da belirtelim ki, Dropbox’ta Desktoppr’ın kullandığı klasöre yüklediğiniz her fotoğraf Desktoppr veritabanı ile senkronize olacaktır.

John’s Wallpaper Switcher

John’s Wallpaper Switcher, piyasadaki belki de en kapsamlı duvar kağıdı programı. Zira bu programla sosyal medyadaki fotoğraflarınızı bile duvar kağıdı olarak kullanılabilecek şekilde ayarlayabiliyorsunuz. RSS’ten alınan verilerle, Facebook’taki, Instagram’daki fotoğraflarınızla bir duvar kağıdı klasörü yapabiliyorsunuz. Uygulamanın hem Windows, hem de Mac OS sürümü mevcut, fakat yalnızca Windows sürümü ücretsiz.

İlginizi çekebilir: Bilgisayarınız İçin En İyi 10 Doğa Duvar Kağıdı