Anasayfa Haber Shadow Of War İçin Ek Paketler Duyuruldu

Shadow Of War İçin Ek Paketler Duyuruldu

Middle-Earth: Shadow of War için çıkarılacak ek görev paketleri resmen duyuruldu.

Shadow of War resmen piyasaya çıkalı iki hafta kadar bir süre geçti. Bu arada oyuna gelecek olan DLC’lerle ilgili sorular da sıkça soruldu. Warner Bros bu sorulara en sonunda cevap verdi.

Önümüzdeki aylarda Shadow of War için belirli aralıklarla ücretsiz güncellemelerin geleceği duyuruldu. Bunun haricinde ise oyun için 4 adet ücretli DLC çıkarılması planlanıyor. Expansion Pass adlı sezon bileti 40 dolar fiyatla tüm bu içeriğin indirilmesine izin verecek.

Kasım ayında çıkacak olan ilk DLC, Slaughter Tribe adlı bir ork boyunu oyuna dahil edecek. Aralık ayında gelecek DLC ise Outlaw tribe adlı farklı bir ork boyunu oyuna katacak.

2018 yılında çıkacak ilk DLC ise Blade of Galadriel adını taşıyor ve oyuna yeni bir karakterle hikayesini katacak. Eltariel adlı bu yeni karakter bir Elf suikastçı ve kendi hikayesi olacak.

2018 yılının Mayıs ayında çıkması planlanan Desolation of Mordor ise bizi Minas Ithil şehrinin muhafız komutanı olan Baranor ile tanıştıracak. Şehrin yıkılışından sağ kurtulan tek kişi olan Baranor, oyuna eklenecek yeni çöl bölgesi Lithlad’da sağ kalmaya çalışacak.

Warner Bros tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz.