Anasayfa Haber NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti Resmen Duyuruldu!

NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti Resmen Duyuruldu!

Uzun süredir söylentileri dolaşan yeni GTX 1070 Ti ekran kartı Nvidia tarafından resmen duyuruldu.

Bir süredir Nvidia’nın yeni bir ekran kartı çıkaracağına dair söylentiler güçlenerek piyasada dolaşıyordu. Bugün şirket tarafından yapılan bir açıklamayla kartın varlığı, fiyatı ve çıkış tarihi gibi bilgiler resmen duyuruldu.

GeForce GTX 1070 Ti tabanlı ekran kartları, 238 ülke ve bölgede ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galax, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY ve Zotac dahil olmak üzere NVIDIA GeForce İş Ortakları tarafından satışa sunulacak. Pascal GPU mimarisine sahip GeForce GTX 1070 Ti, toplam 256 GB/s bant genişliği, 8 Gbps hızla çalışan 2,432 çekirdek ve 8 GB bellek ile geliyor.

Nvidia tarafından yapılan açıklamada en ilgi çekici noktalardan biri de, yeni GTX 1070 Ti ekran kartlarının hız aşırtmaya açık olarak geleceğine yapılan vurgu oldu. Böylece daha önce bu kartlara overclock yapılmasını engellemek için frekans kilidi konacağı yolunda çıkan söylentilerin de asılsız olduğu anlaşıldı.

Yeni GeForce GTX 1070 Ti, NVIDIA tarafından önerilen perakende satış fiyatıyla (KDV dahil 2250 TL) Türkiye dahil tüm ülkelerde 2 Kasım’da oyuncularla buluşacak.