Anasayfa Haber Marvel Heroes Kapatılıyor

Marvel Heroes Kapatılıyor

Gazillion Entertainment ile yollarını ayıran Marvel, projenin sona erdiğini duyurdu.

2013’te PC’ye çıkan ve Steam’de hala 20.000 oyuncusu bulunan Marvel Heroes, oyunun yapımcısı Gazillion Entertainment ile Marvel’ın yollarının ayrılması sebebiyle kapatılıyor. Diablo benzeri bir oynanış stili bulunan oyun, 2 milyon kişi tarafından indirilmişti.

Her ne kadar inceleme puanları 100 üzerinden 60 puan seviyesinde olsa da oyun, Xbox One ve PlayStation 4’e de hazırlandı. Oyuncular duruma üzülüyor olsalar da, oyunun kapatılacağını işaret eden bazı ipuçlarından da haberdarlardı.

Marvel Heroes topluluk yöneticilerinin geçtiğimiz ay sessiz kaldığı gözlenirken, Ekim ayı için planlanan Thor Ragnarok içeriği çıkmadı. Ayrıca 2 topluluk yöneticisi forumlardan bir anda kayboldu.

Bazı eski Gazillion çalışanları, haftada 80 saate varan çalışma saatlerinden şikayetçi olduklarını belirttiler. Ayrıca üzerinde çalıştıkları bazı özelliklerin oyuna hiçbir zaman dahil edilmeyeceği hissini de yaşadıklarını eklediler. Oyunun sunucularının ne zaman kapatılacağı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.