Anasayfa Haber Galaxy X, Samsung Tarafından Sızdırılmış Olabilir

Galaxy X, Samsung Tarafından Sızdırılmış Olabilir

Galaxy X olduğu iddia edilen SM-G888N0 cihazının servis sayfası açıldı.

Samsung’un henüz Galaxy S9 ile neler getireceği tam olarak netlik kazanmamışken, bir sonraki amiral gemisi Galaxy X (veya Galaxy S10) cihazı ile bilgiler gün ışığına çıkmaya başladı.

Bir süredir Galaxy X olduğu iddia edilen SM-G888N0 kod adlı cihaz, Samsung’un destek sayfasında belirdi. Haberi yazdığımız sıralarda sayfanın hala kapatılmamış olması ise Samsung’un bu cihazı bilinçli olarak göstermek istemesine işaret ediyor.

Sayfada Galaxy X ile ilgili herhangi bir bilgi veya görsel bulunmuyor. Tahminler, Samsung’un Galaxy X ile ilk defa gerçek anlamda katlanabilir cihazlara geçiş yapacağı yönünde. Bükülebilir ekranlarla ilgili bir süredir sessizliğini koruyan Samsung, bu teknolojisini Galaxy X’de sergilemek istiyor olabilir.

Tahminler doğru çıkar da Galaxy X beklenen Samsung katlanabilir akıllı telefon olarak karşımıza çıkarsa, cihazın oldukça sınırla bir sayıda üretileceği düşünülüyor. Zira böyle bir cihazın üretim süreci bir hayli zorlu olacaktır. Tahminlere göre ilk katlanabilir Samsung akıllı telefon 50.000’den az sayıda üretilecek. Tabii bahsi geçen cihazın gizemli SM-G888N0 olup olmadığı henüz belirsiz.