Anasayfa Haber Bülten Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri Başladı!

Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri Başladı!

Hepsiburada’da ‘Efsane Cuma’ 23 Kasım Perşembe akşamı saat 22.00’de başladı. Efsane Cuma’ya özel %80’e varan indirimler ve diğer detaylar videomuzda…

Efsane Cuma günü yılın en büyük indirim günü. Her yıl kasım ayının son haftası, cuma günü gerçekleşiyor. 2017’nin Efsane Cuma günü de 24 Kasım’a denk geliyor.

Hepsiburada işbirliği ile hazırladığımız bu programda sizlere Türkiye’nin en büyük online alışveriş platformu olan Hepsiburada kampanyalarını paylaşıyoruz. Hepsiburada Efsane Cuma indirimlerini burada görebilirsiniz…

Hepsiburada 2017 yılının sonu itibariyle Türkiye’deki en büyük e-ticaret platformu. Kapılarını açtıkları operasyon merkezi videosunu görmediyseniz bağlantıda bulabilirsiniz. Geçen yıl Efsane Cuma gününde yarım milyon adet ürün satışı gerçekleştirdiler. Bakalım bu yıl nasıl olacak.

İndirimler perşembeyi cumaya bağlayan gece yarısı başlıyor, cumartesi ilk saatlere kadar devam ediyor. Haydi başlayalım…

Farklı kategorilerde ürünlerde nasıl indirimler var?

BT

Bilgisayarlarda Ekstra %20 İndirim!

Telefon

Cep Telefonu Aksesuarlarında Ekstra %60 İndirim!

Telefon

Akıllı Telefonlarda Efsane Fırsatlar!

Ev Elektroniği (TV)

55 ekran TV’ler 399 TL’den başlayan fiyatlarla

Ev Elektroniği (TV)

Samsung TV’ler yarı fiyatına

Ev Elektroniği (TV)

LG 65″ TV’lerde 3.000 TL indirim

BT

Acer bilgisayar sadece 899 TL

BT

Philips kulaküstü kulaklık 69,90 TL yerine 39,90 TL

BT

Lenovo tablet sadece 259 TL

Daha detaylı baktığımızda özel olarak alt marka ve kategorilerde en az yüzde 15, genellikle yüzde 20 indirim görüyoruz. Akıllı telefonlarda popüler modellerde özel indirimler olacak. Bilgisayar kategorisinde de özellikle Hepsiburada satıcılı ürünlerde büyük farklar oluyor. Ancak diğer satıcılar da yoğun bir şekilde katılıyor.

Bunlar elbette bizim ilgilendiğimiz ve bakıp önceden sorduğumuz indirimler. Ancak günlük ihtiyaç kategorisinde pek çok başka büyük indirim var. Elektronik dışındaki kategorilerde özellikle giyimde de çok iyi fiyatlar görmek mümkün oluyor. Genel olarak bakarsak Efsane Cumaya özel %80’e varan indirimler görmek mümkün.

Bilgisayarlara ve elektronik, teknolojik ürünlere dönersek. Burada 2017 sonunun avantajı var, bu indirimde satılan ürünlerin yenileri, devamları 2018 başında yeni stoklar bu fiyatlara gelmeyecek, fiyatlar muhtemelen yükselecek diye düşünüyoruz. Biz de kişisel indirim dönemince bilgisayar başında fiyatları karşılaştırıp, büyük indirim gördüğümüz, fiyatını beğendiğimiz ürünleri alacağız. Size de iyi alışverişler dileriz.

Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri Sayfası için Tıklayın…