Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni INTEL TXE3.0 BIOS Güncellemesini Çıkardı

MSI, Yeni INTEL TXE3.0 BIOS Güncellemesini Çıkardı

100, 200 ve 300 serisi anakartların ciddi güvenlik açıklarından korunabilmeleri için MSI  yeni Intel Trusted Execution Engine (TXE) 3.0 güvenlik sürümünü destekliyor.

Intel’in kısa süre önce açıkladığı kapsamlı güvenlik incelemesi sonucunda bu platformlarda güvenlik açıkları algılandı. Saldırganların, Intel TXE teknolojisi tarafından korunmakta olan sırlara, 3. parti firmaların sırlarına ve platform özelliklerine yetkisiz erişmelerine imkan sağlayacak potansiyel açıklar olduğu fark edildi. Bu nedenle Intel, bahsi geçen güvenlik sorunlarına müdahale edebilmek için Intel TXE 3.0 güncellemelerini onayladı ve yayımladı.

Halihazırda tüm MSI 100,200 ve 300 serisi anakartlar en yeni Intel TXE 3.0 sürümüne BIOS güncellemesi aracılığı ile ulaşabiliyor. MSI güvenlik ve korunma sorunlarına her zaman büyük öncelik tanımakta ve tüm MSI anakartların en güvenli koşullarda çalışmalarına önem vermektedir. MSI, gerektiğinde ek güncellemeler ile platform güvenliğini kullanıcılar için en üst seviyede tutmaya devam edecektir.

En iyi korunma için en yeni BIOS sürümüne güncelleyin.

Desteklenen modeller:

MSI 300-serisi GAMING ve PRO serisi anakartlar
MSI 200-serisi GAMING ve PRO serisi anakartlar
MSI 100-serisi GAMING ve PRO serisi anakartlar