Anasayfa Haber Bioshock Remastered İçin Güncelleme Geldi

Bioshock Remastered İçin Güncelleme Geldi

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Bioshock Remastered, üçüncü güncellemesini aldı.

Eski pek çok bilgisayar oyunu, yeni nesil donanımlar ve işletim sistemlerine uyarlanarak tekrar piyasaya sürülebiliyor. Böylece efsane oyunlar, meraklıları tarafından tekrar tekrar oynanabilirken yapımcı firmaya da ekstra kazanç sağlıyor. Bioshock ve Bioshock 2 de geçtiğimiz sene Remastered sürümü çıkan oyunlar arasındaydı.

Geçtiğimiz gün Bioshock Remastered ve Bioshock 2 Remastered oyunlarına Steam güncellemesi geldi. Sırasıyla 900 MB ve 1.2 GB olan güncellemeler, oyunun bazı açıklarını kapatıyor. Güncelleme, oyunlara herhangi bir yeni içerik veya eşya eklemiyor.

Güncellemeyle beraber bazı çökmelerin ve görsel hataların giderildiği belirtilirken, özellikle giriş seviyesi bilgisayarlarda stabilliği artırdığı belirtiliyor. Bunlarla beraber Basitleştirilmiş Çince için metin desteği getirilmiş.

Remastered oyunların çoğu, tek güncelleme sonrasında bir kenara atılırken Bioshock’un hala açıklarını düzeltiyor olması sevindirici. Özellikle bölüm geçişlerinde yaşanan çökme sorunu, kullanıcılara saç baş yoldurabiliyordu. Zira Bioshock’ta otomatik kayıt sistemi düşük bir frekansta çalışıyor.