Anasayfa Haber MechWarrior 5, 2018 Sonunda Geliyor

MechWarrior 5, 2018 Sonunda Geliyor

Yeni MechWarrior 5, tek kişilik ve co-op oyun modlarıyla gelecek.

MechWarrior serisi, yeni oyunla beraber oyunculara nostalji yaşatacak. Piranha Games kurucusu Russ Bullock, MechWarrior 5: Mercenaries’in duyurusunda, tek kişilik ve co-op modlarının bulunacağını duyurdu.

Simülasyon/aksiyon olarak tanımlanan yeni MechWarrior’ın bir tek kişilik senaryo içereceği belirtildi. Oyuncuların Mech şirketi yöneteceği, Inner Sphere’i keşfedeceği ve para için savaşacağı oyunda Steam Workshop desteği de olacak. Böylece farklı kaynaklar tarafından hazırlanan modlarla oyuna ekstra içerikler de eklenebilecek.

Co-op modu da görevlerde yapay zekayla değil, arkadaşlarla yol alınmasına imkan sağlayacak. Tüm bunlarla beraber MechWarrior Online’dan eski tadı alamayan oyuncular, tıpkı eskisi gibi tek başına veya arkadaşıyla beraber Mech kullanma zevkini yaşayabilecekler.

Oyunun çıkış tarihi, 2018 Aralık olarak belirlenmiş. MechCon 2017’de gösterimi yapılan oyunda yapay zekanın şimdilik biraz zayıf olduğu gözlenirken, Russ Bullock bunun düzeltilmesi için çalıştıklarını belirtti.