Anasayfa Haber Ethereum 650 Dolar Sınırını Geçti

Ethereum 650 Dolar Sınırını Geçti

Ethereum kriptopara biriminin değeri bir ay içinde %100’ün üzerinde arttı.

Bitcoin’in değerinin hızlı yükselişi yatırımcıların ilgisini çekerken, pek çok otorite tarafından da büyük tehlike olarak gösteriliyor. Yatırımcılar 1 sene içinde yaklaşık 17 katına çıkan yatırımlarının keyfini sürerken, Bitcoin dışındaki kriptopara birimlerinde de hareketlenmeler başladı.

Popülerlik açısından Bitcoin’in hemen arkasında olan Ethereum da hızlı bir şekilde yükselmeye başlayan para birimlerinden. Geçtiğimiz ayın 13’ünde 300 dolar seviyesinde olan Ethereum, 22 Kasım’daki ve 11 Aralık’taki sıçramalarıyla 656 dolar seviyesine ulaştı. Aşağıdaki grafikte 11 Aralık sıçramasının sürdüğü görülebiliyor.

Aşağıdaki grafik ise 1 haftalık değişimin detaylarını içeriyor.

Ethereum’un değer artışını ne kadar sürdürebileceği belirsiz. Fakat Ethereum’un da Bitcoin gibi bir süper yükseliş dönemine girmiş olması muhtemel. Bitcoin’in aksine Ethereum’un madenciliği hala yapılabiliyor.

Geçtiğimiz aylarda sizlerle, Ethereum madenciliğine giriş ve Windows 10’da solo Ethereum madenciliği başlıklı rehberlerimizi paylaşmıştık. Ayrıca bakiye kontrolünün ve para aktarımlarının nasıl yapılacağıyla ilgili bir rehberimiz de mevcut. Ethereum madenciliğine ilgi duyuyorsanız rehberlerimizden faydalanabilirsiniz.