Anasayfa Haber Quake Champions’a Büyük Güncelleme Geliyor

Quake Champions’a Büyük Güncelleme Geliyor

id Software erken erişimdeki oyununa pek çok yeni içerik ekliyor.

En bilinen multiplayer FPS serilerinden Quake’in yeni oyunu Champions, id Software tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Steam’de erken erişim olarak satışta bulunan oyunda karakterlerin birbirinden farklı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Bu noktada akıllara Overwatch’un FPS dünyasında yarattığı etki geliyor.

Yeni güncellemeyle beraber Quake 3 Arena’daki Keel isimli şampiyon, oyuna eklenecek. Grenade Swarm özelliğiyle çok sayıda el bombası atacağı belirtilen Keel, Stockpile pasif özelliğiyle de cephane topladıkça Grenade Swarm’un bekleme süresini düşürecek.

Güncellemeye 1v1 ve 2v2 düellolar için Vale of Pnath haritasını ekleyen id Software, dereceli oyun ve sıralamalarla rekabeti artıracak. Ayrıca oyuna özel günler için çeşitli içerikler de eklenecek. Son olarak crosshairin de kişiselleştirilebilir hale getirileceğinin bilgisi verildi.

Büyük güncelleme, 14 Aralık’ta yayınlanacak. Erken erişimdeki oyunu şimdilik sadece satın alan kullanıcılar oynayabiliyor. Erken erişimden çıktıktan sonra oyunun ücretsiz oynanabilecek Free To Play sürümünün de yayınlanacağı duyuruldu.