Anasayfa Haber CS:GO İçin Battle Royale Modu Geliyor

CS:GO İçin Battle Royale Modu Geliyor

PUBG’nin hızlı yükselişi, Valve’ı harekete geçirdi.

Half-Life, Team Fortress, Portal ve Counter Strike serileriyle yıllardır FPS türüne önemli oyunlar geliştiren Valve, PUBG’nin gördüğü büyük ilgi karşısında harekete geçmek durumunda kaldı. CS:GO oyuncularının PUBG’den etkilendiğini gören şirket, CS:GO’ya Battle Royale modu getiriyor.

CS:GO’nun güncel oyun dosyaları kurcalandığında, bu duruma işaret eden çok sayıda ipucuyla karşılaşmak mümkün. Henüz duyurusu yapılmamış bir Survival Island, tek başına yeterli bir delil sayılabilir. Survival Island’ın yanı sıra “Survival Mode” adı da pek çok yerde geçiyor.

CS:GO’nun güncel dosyaları arasında yay, yumruk yumruğa dövüş, hafif ve ağır zırhlar, ikmal kutuları, paraşütler, drone, sonar, yeni gece görüş gözlükleri ve yeni bombalar gibi çok sayıda içerikle ilgili ipuçları bulunuyor. Valve’dan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi, dolayısıyla çıkış tarihi de şimdilik belirsiz.

Aşağıdaki videoda, konuyla ilgili yapılan geniş bir analizi bulabilirsiniz. Videonun İngilizce olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.