Anasayfa Haber Heroes Of The Storm İçin Firebat Geliyor

Heroes Of The Storm İçin Firebat Geliyor

StarCraft dünyasından HoTS evrenine geçiş yapacak olan yeni kahramanın adı Blaze olacak.

Blizzard’ın MOBA oyunu Heroes of the Storm’un 76. kahramanı duyuruldu. Uzun bir süredir oyuncu kitlesi tarafından talep edilen Starcraft ünitesi Firebat, nihayet Nexus’a ulaşıyor. Blizzard, her “birim” kahramanında olduğu gibi Firebat’a özel bir isim koymayı es geçmedi. Yeni kahramanın adı Blaze olacak.

Yapılan duyuruda kahramanla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat önceden sızdırılan kahraman listesine göre Blaze, D.Va gibi yakın menzilli bir tank olacak. Blaze’in tank olacağını, videodaki ağır zırhlı modelinden de anlamak mümkün.

Ocak ayı içinde oyuna gelmesi beklenen Blaze, Starcraft evreninden gelen kahramanlara bir yenisini eklemiş olacak. Bu haber, Heroes of the Storm’da çok fazla Warcraft karakteri bulunmasından şikayetçi olan oyuncuları sevindirecektir.

Braxxis Holdout ve Warhead Junction haritalarında Firebat birimlerine benzer mercenary kampları bulunuyor. Getirilen yeni güncellemeyle beraber kamplar, rakip kahramanların zırhlarını düşürerek daha fazla hasar almasına sebep oluyorlar. Blaze’de de böyle bir yeteneğin olması mümkün. Zırh düşürmenin ana yeteneklerle mi yoksa alınacak talent’larla mı geleceğini hep birlikte göreceğiz.

Blaze’in bu hafta içinde PTR sunucularına geleceğini tahmin ediyoruz. Ana sunuculara eklenmesi ise 2 veya 9 Ocak tarihlerinden birinde gerçekleşecektir. Son sızıntıya göre Blaze’den sonra oyuna Warcraft dünyasının önemli Dreadlord’larından Mal’Ganis eklenecek. Mal’Ganis’in de tank olacağı tahmin ediliyor.

Bakalım Blaze, Garrosh’un gücünün düşürülmesiyle ortaya çıkan “solo tank” eksikliğini doldurabilecek mi.