Anasayfa Haber The Elder Scrolls Online İçin Yeni İçerikler Geliyor

The Elder Scrolls Online İçin Yeni İçerikler Geliyor

Oyuna 2018 yılında planlanan güncellemelerle Undead ejderhalar ve yeni zindanlar eklenecek.

The Elder Scrolls Online, 2018’de pek çok içeriğe kavuşacak. MMO türündeki oyun için ücretsiz bir güncellemenin yanı sıra bir DLC paketi geliştiriliyor.

Yayınlanacak ücretsiz güncellemeyle birlikte oyuncular, kullandıkları ekipmanlardan farklı bir görünüme sahip olabilecekler. Yani elinizde bir balta tutuyorsanız, istediğiniz takdirde kılıç tutuyormuş gibi görünebilirsiniz. World of Warcraft oynamış olanlar için “Transmogrify” sisteminin TESO’ya getirileceğini söyleyebiliriz. 4v4v4 PvP için Mor Khazgur ve Deeping Drome haritaları da eklenecek.

Update 17 ile birlikte oyuncuların eşyalarını, evlerinde güvenli bir şekilde saklayabileceği bir sistem de getiriliyor. Ayrıca oynanabilirliği artıracak çeşitli geliştirmeler de mevcut. Dövüş sistemi geliştirilerek oyuncuların yetenek sinerjilerini daha kolay fark etmesi ve kullanması sağlanacak. Seviye atlandığında yetenek önerileri de alacağız.

Dragon Bones adındaki DLC paketi ise oyuna Undead ejderhaları getiriyor. Scalecaller Peak ve Fang Lair adında iki yeni zindanı da getirecek olan DLC, çeşitli koleksiyon eşyaları ve ekipman sağlayacak

Oyuncunun yeni zindanların herhangi birine giriş yapmasıyla Renegade Dragon Priest maskesi hediye edilecek. DLC, ESO Plus üyelerine ücretsiz sunulacak. ESO Plus üyesi olmayanların içeriklerden faydalanmaları için Dragon Bones’u satın almaları gerekecek.

Update 17 ve Dragon Bones DLC’si, Şubat ayında tüm platformlar için yayınlanacak.