Anasayfa Haber Bungie, Destiny 2 Güncelleme Planlarını Yayınladı

Bungie, Destiny 2 Güncelleme Planlarını Yayınladı

Yayınlanan planlarla birlikte oyuncuların yorumları alınarak, DLC’lerin doğru şekilde geliştirilmesi sağlanacak.

Günümüz oyun piyasasında oyunlar, ancak DLC adı verilen ufak ek paketlere “tam içerik” halini alıyor. Bu durum bazı oyuncuların canını sıksa da sektör, şu sıralar DLC’ler üzerine kurulmuş vaziyette. Destiny 2 için de durum farklı değil. Fakat Bungie, oyunun yol haritasını erkenden paylaşarak oyunun gelişim sürecinin daha sağlıklı ilerlemesini hedefliyor.

Curse of Osiris ek paketiyle oyuncularından tepki toplayan Bungie, bazı değişiklikleri geri alacağının sözünü verirken, bundan sonraki ek paketlerinde daha şeffaf olacağını açıkladı. Yayınladığı içerik planında ek paketlerin paralı olacağı belirtilirken, sezon içeriklerinin tüm Destiny 2 oyuncuları için ücretsiz olacağı söylendi. “Eververse” kategorisi ise oyunda kazanılan veya satın alınabilen kozmetik içerikleri kapsıyor.

Bungie, içerik planının yanı sıra gelecek güncellemelerle ilgili bilgi de verdi. Ocak ayında oyunun Masterwork sistemine zırhlar eklenecek. Şubatta ise zırh ve silah modları tamamen yenilenecek. Sonbahar aylarında bağımsız ikinci ek paketin piyasaya sürüleceği söyleniyor. Sezon 3’te de Crucible maçları için dereceli sistem açılacak.