Anasayfa Haber Bülten MSI, Yeni GE63 RAIDER RGB Modelini Tanıttı

MSI, Yeni GE63 RAIDER RGB Modelini Tanıttı

CES 2018 boyunca yeni MSI Gaming dizüstü bilgisayarların yeni modelleri sergilendi.

Yeni modeller arasında üst kapağı sınırsız RGB geriden aydınlatmaya sahip ilk gaming notebook, GS serisinin en ince oyun laptopları, birçok yeni özellik ve dünyanın ilk Killer Wireless-AC 1550 donanımlı oyun dizüstü bilgisayarı da var.

GE63/73 Raider RGB, egzotik spor arabalardan esinlenen yapısı, üst kapağında her iki yanda 12 farklı bölgeye ayrılan RGB ışıklandırması, SteelSeries Engine 3 veya Dragon Center üzerinden bağımsız denetimli 24 milyon renk aydınlatma modu ile yeni bir kimlikle geliyor. Kullanıcılar üst kapak ve klavye geriden aydınlatması ile oyun içi etkileşimleri gerçek zamanlı olarak takip edebilecekler.

Yeni nesil oyun dizüstüleriyle birlikte MSI, yenilikçi bir Gaming modu da sunuyor. Bu özellik PUBG, LOL ve DOTA gibi popüler oyunlarda oyun içi optimizasyonlar ve daha interaktif geriden aydınlatma sayesinde daha iyi bir oyun deneyimi yaşatacak.

MSI ayrıca yeni Killer Wireless-AC 1550 çözümüne sahip GT75VR Titan Pro modelini de görücüye çıkardı. Intel ile ortak olarak geliştirilen Killer Wireless-AC 1550, 1.73Gbps hızına ulaşabilen dünyanın en hızlı 2×2 11ac kablosuz ağ denetleyicisi. Oyun, indirme ve canlı akış için en ideal ağ ortamını sunuyor. Killer 1550, 160MHz kanal desteği ve standart 2×2 11ac denetleyicilerin 2 katı bant genişliği sayesinde canlı yayın yapan oyunculara da 1.73Gb/sn’ye varan son derece akıcı ve kararlı bir deneyim yaşatıyor.