Anasayfa Haber Harry Potter: Hogwarts Mystery, Play Store’da Yerini Aldı

Harry Potter: Hogwarts Mystery, Play Store’da Yerini Aldı

Google’ın Android yazılım pazarında boy gösteren oyun, henüz tüm bölgelerde açılmadı.

Sevilen kitap ve sinema serisi Harry Potter için yeni bir mobil oyun geliştirildiğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Jam City’nin geliştirdiği ve Portkey Games’in dağıtımcılığını üstlendiği oyun, RPG türünde olacak. Hogwarts Mystery ile ilk defa, bir Harry Potter oyununda kendi sihirbazlık öğrencimizi yaratarak oyunu oynayabileceğiz. Bundan önceki oyunlar, kitaplarda yer alan karakterlerle oynanıyordu.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, Google’ın Android uygulama mağazası Play Store’daki yerini aldı. “Yayınlanmamış” olarak işaretlenmiş olan oyun, şimdilik sadece bazı bölgelerde indirilebiliyor. Ne yazık ki cihazlarının konumlarını Türkiye olarak belirlemiş kullanıcılar bu oyunu henüz indiremiyor.

Oyunun önümüzdeki günlerde tüm Android ve iOS kullanıcıları için indirilebilir hale gelmesi bekleniyor. Harry Potter: Hogwarts Mystery’yi oynamak için sabırsızlanıyorsanız, Play Store’u ara ara kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Eğer Play Store’da yayınlanmasını bekleyemeyecek kadar heyecanlı iseniz, aşağıdaki linki takip ederek APK dosyasını indirebilirsiniz.

Harry Potter: Hogwarts Mystery APK’sını indirmek için tıklayın.

APK dosyasını telefonunuza indirdikten sonra güvenlik ayarlarından öncelikle “Bilinmeyen kaynaklı uygulamaları yüklemeye izin ver” seçeneğini aktifleştirmek gerekiyor. Sonrasında herhangi bir dosya görüntüleyici ile APK dosyasını çalıştırabilirsiniz. APK dosyasıyla yüklenen oyunun hatalı, sorunlu, hatta virüslü olabileceğini ve bu tip durumlarda hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğimizi hatırlatalım.