Anasayfa Haber YouTube Go Uygulaması 130 Ülkede Yayınlandı

YouTube Go Uygulaması 130 Ülkede Yayınlandı

YouTube Go, videoları kaydedip sonra izlemeye imkan sağlıyor.

Mobil cihazlar için internet bağlantı hızı ve kotası, hala dünyanın büyük bir kesiminde sorun oluyor. GSM operatörleri yüksek bağlantı hızı sağlayabilmelerine rağmen veri kullanımını oldukça yüksek fiyatlarla satıyor. Kullanıcılar da haliyle video gibi içeriklerden, mobil cihazlarında uzak durmayı tercih ediyorlar.

İlk olarak Hindistan’da yayınlanan YouTube Go uygulaması ise son derece basit ve kullanışlı bir yazılım. Google tarafından geliştirilen bu uygulama, YouTube videolarından herhangi birini seçtiğimizde indirme ve izleme seçeneğini sunuyor. Videonun kalitesini belirleyerek telefonumuza indirebiliyoruz.

YouTube Go’da bazı YouTube özellikleri henüz kullanılamıyor. Standart YouTube uygulamasındaki gibi videolara yorum yapılamıyor ve yorumlar görüntülenemiyor. Ayrıca kişisel profilimize ve listelerimize de ulaşamıyoruz. Fakat Bluetooth ile indirilen videoları yakınımızdaki başka telefonlarla paylaşmak mümkün. Böylece kullanıcılar, herhangi bir veri ücreti ödemeden videoları izleyip paylaşabiliyorlar.

Henüz betadaki uygulamayı indirmek için bu linki takip edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=GTk2_QSf2Jk