Anasayfa Haber Bülten BİLFEST 2018 Etkinliği Şubat Sonunda Gerçekleşecek

BİLFEST 2018 Etkinliği Şubat Sonunda Gerçekleşecek

BİLFEST’18 etkinliği, 27 – 28 Şubat tarihlerinde, Salı ve Çarşamba günleri İstanbul Üniversitesi Ali Rıza Berkem konferans salonunda gerçekleşecek.

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik 2 gün sürecek olup, 10:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. İlk gün Oracle tarafından düzenlenen oturumlar, eğitim şeklinde olacak. Veritabanı teknolojileri, sistemde karşılaşılan sorunlar ve teknik bilgiler içerecek olan eğitim tüm gün devam edecek.

İkinci gün birçok farklı firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan sunumlar ,birbirinden farklı konular içerecek. Bankacılık sektöründeki yeni teknolojiler, online alışverişte e-ticaret
ve Machine Learning konuları hakkında konuşmalar yapılacak.

Konuşmaların ardından, popülerliği her yıl artan online oyunlara sanal para teknolojisi sunan Gpay’in başarı öyküsü anlatılacak. Şadi Evren Şeker’in 2 saatlik katılım sağlayacağı etkinlikte merak edilen bir çok soru cevaplanacak.

Son olarak, Bora Kaşmer tarafından Microsoft’ta gerçekleşen çalışmaların teknik kısmı ile igili bilgiler verilecek. Tamamı Avcılar’da gerçekleşecek olan bu etkinlikte siz de yerinizi ayırtın.

Etkinliğe katılım biletlidir. Buradaki bağlantıdan biletinizi temin edebilirsiniz.