Anasayfa Haber Corsair, T2 Road Warrior Oyuncu Koltuğunu Duyurdu

Corsair, T2 Road Warrior Oyuncu Koltuğunu Duyurdu

Corsair T2 Road Warrior, PC oyuncularına uzun süren oyunlarda rahatlık vadediyor.

Oyuncular, yeni bir PC toplamayı düşündüklerinde genellikle bütçelerinin tamamını kasaya ve çevre birimlerine ayırıyorlar. Fakat uzun saatlerimizi harcadığımız oyun seanslarımızda oturduğumuz koltuğun da önemi büyük. Kaliteli olmayan koltuklar bir süre sonra oyuncuyu rahatsız ediyor, hatta uzun vadede sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Bunun için bazı şirketler oyuncu koltuğu üretimi yapıyorlar. Corsair de bu kervana katılan markalar arasında. Corsair’in yeni oyuncu koltuğu T2 Road Warrior, siyah, mavi, sarı, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle geliyor. 136 kilogram ağırlığa kadar dayanabilen bu koltuk, çelik iskelete sahip.

Sentetik deri kaplı olan koltukta, rahatlık için poliüretan sünger malzemesi kullanılmış. Zemini çizmeyecek ve nesnelere takılmayacak bir tekerlek yapısı kullanılan T2 Road Warrior, yükseklik ayarının yanı sıra öne ve arkaya yaslanma gibi esnekliklere sahip. Ayrıca kolçaklar da son derece özelleştirilebilir bir yapıda.

T2 Road Warrior, yurt dışında 349 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Türkiye pazarına ne zaman ve hangi fiyatla geleceği ise henüz belli değil.